Pod

Hieronder vind je al onze pod-systemen. Van pod-systemen met voorgevulde pod’s, maar ook pod-systemen met hervulbare pod’s.
Meer info
30 producten

Pod

30 producten
Bij een pod-systeem is het niet nodig om de coil te vervangen. Bij een pod-systeem vervang je namelijk het bovenstukje waar je een hijsje van neemt.

In dit onderdeel vind je de coil. Bij voorgevulde pod’s zit hier ook de vloeistof in.
Een pod-systeem is een wat simpele e-sigaret die uit twee onderdelen bestaat: De batterij en de pod. De pod is het onderdeel waarin zich de coil bevindt. Bij voorgevulde pod’s zal de pod ook nog de vloeistof bevatten. Bij hervulbare pod’s kun je ze zelf vullen.


Batterij van een pod-systeem

De meeste pod-systemen maken gebruik van een automatische batterij. De batterij van het pod-systeem werkt dan geheel automatisch en op vacuüm. Dit betekent dat wanneer je een hijsje neemt, de batterij automatisch aan zal gaan. De batterij heeft om die reden dan ook geen knopje.


Open en gesloten pod-systeem

Een open pod-systeem maakt gebruik van hervulbare pod’s. Deze worden dus leeg geleverd en kun je zelf vullen met gewone of nic salt e-liquids.

Bij een gesloten pod-systeem zijn de bijbehorende pod’s niet hervulbaar, maar compleet gesloten. Deze worden dus gevuld met nic sal e-liquid geleverd. Dit betekent ook meteen dat deze pod’s geen lekkages kunnen vertonen, aangezien ze alleen open zijn, aan de kant waar je een hijsje neemt.


Pod’s en Nic salt

De voorgevulde pod’s bevatten nic salt e-liquid, ook wel nicotinezout genoemd. Dit is een nieuwe vorm van nicotine die sneller in het bloed wordt opgenomen.

Omdat nic salt e-liquid sneller wordt opgenomen in het bloed, zijn deze e-liquids het meest geschikt om te gebruiken in een pod-systeem. Een pod-systeem maakt namelijk gebruik van coils met een hogere Ohm waarde, zijn niet zo krachtig en geven daarom een normale hoeveelheid damp af. Om die reden is de batterijcapaciteit van een pod-systeem ook niet zo hoog, gezien er niet zoveel power nodig is.


Meer weten over de pod-systemen?

Heb je nog vragen over de pod-systemen en de bijbehorende pod’s? Of heb je een andere vraag over de e-sigaret? Stel al je vragen aan onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!