Pods

Hieronder vind je al onze pods. Van zowel voorgevulde pods met een smaakje, als pods die je zelf kunt vullen met e-liquid.
Meer info
17 producten

Pods

17 producten
Een pod van een pod-systeem is een onderdeel waarin de coil zich bevindt en waar de vloeistof in zit of waar je de vloeistof in doet.

In tegenstelling tot een clearomizer, vervang je bij een pod niet de coil, maar vervang je juist de pod in zijn geheel.
Pods hebben we in twee verschillende varianten. We hebben namelijk pods die al gevuld zijn met vloeistof en daardoor ook niet hervulbaar zijn. Maar we hebben ook pods in ons assortiment die je zelf kunt vullen met vloeistof.


Kant-en-klare pods

Bij een kant-en-klare pod hoef je geen coil te vervangen en heb je ook geen e-liquids nodig. Zodra de pod leeg is, of de coil zover is versleten dat deze niet meer (goed) functioneert, vervang je de pod.

De gevulde pods die klaar zijn voor gebruik, zijn met een ander soort e-liquid gevuld dan in de regel wordt gebruikt binnen de wereld van e-sigaretten. De pods bevatten namelijk nic salts e-liquids, ook wel nicotinezout e-liquids genoemd.

Nic salt wordt in vergelijking met de normale e-liquids met freebase nicotine, sneller opgenomen in het bloed. Hierdoor zijn ze het beste te gebruiken in combinatie met pods en pod-systemen. Het is daarom redelijk logisch dat een pod wordt gevuld met nic salt, om zo alsnog aan de nicotinebehoefte te kunnen voldoen, aangezien een pod-systeem vaak wat subtieler en minder krachtig is in vergelijking met andere e-sigaretten.


Hervulbare pods

Bij een hervulbare pod is het wel nodig om deze zelf te vullen met vloeistof. Het is niet per sé nodig om hier een nic salt e-liquid in te doen. Ook onze andere kant-en-klare e-liquids zijn geschikt om te gebruiken in combinatie met een pod en pod-systeem.


Pod-systeem

Een pod-systeem is eigenlijk een wat eenvoudigere e-sigaret. De meeste pod-systemen maken zelfs niet eens gebruik van een knopje. De batterij schakelt juist automatisch in wanneer je een hijsje neemt. Daarnaast is het bij een pod-systeem nooit nodig om buiten de pod een coil of ander onderdeel te vervangen.


Meer weten over pods?

Heb je nog vragen over de pods of over het pod-systeem? Of heb je een vraag over een compleet ander onderdeel van de e-sigaret? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen jou graag verder met al jouw vragen.