Glaasjes

Hieronder vind je al onze glaasjes. Handig voor wanneer het glaasje van jouw clearomizer of e-sigaret stuk is gegaan.
Meer info
20 producten

Glaasjes

20 producten
De glaasjes uit ons assortiment behoren altijd tot een specifieke clearomizer of e-sigaret. Let daarom op bij het bestellen van het juiste glaasje.

Weet je niet zeker welke je moet hebben? Vraag het na bij onze klantenservice.
Wij hebben tal van glaasjes in ons assortiment, voor verschillende e-sigaretten en clearomizers. Het is belangrijk om te weten welke e-sigaret of clearomizer je precies hebt, om het juiste glaasje te kunnen kiezen.


Verschillende merken glaasjes

Van elk merk e-sigaret of clearomizer heeft SmokeSmarter wel een glaasje in het assortiment. Denk hierbij aan bekende en populaire merken zoals Aspire, Eleaf, Justfog, SMOK en Vaporesso. De glaasjes zijn ook allen origineel en van degelijke kwaliteit.


Pyrex glaasjes

De huidige glaasjes binnen de wereld van e-sigaretten worden gemaakt van glaswerk van het merk Pyrex. Pyrex glas is hittebestendig gehard natronkalkglas en kan tegen hogere temperaturen. Pyrex glas is bijvoorbeeld zelfs geschikt voor in de oven.

Omdat de coil in een e-sigaret en clearomizer ook hoge temperaturen haalt, is het van belang dat het glaasje hier tegen kan. Vandaar ook de keuze voor Pyrex glas.


Wanneer moet ik het glaasje vervangen?

Een glaasje hoef je eigenlijk alleen te vervangen wanneer het echt stuk is. Als er een barst in zit, kan het bijvoorbeeld voor lekkages zorgen. Als een glaasje volledig uit elkaar is gespat, is deze uiteraard helemaal niet bruikbaar meer. Dan wordt het tijd om het glaasje te vervangen.

Het kan ook zijn dat je het glaasje zou willen vervangen wanneer je een hele sterke smaak hebt gebruikt die je niet meer weg krijgt uit je e-sigaret of clearomizer. Smaken als chocolade en menthol kunnen soms erg lang blijven hangen. Nu is dit bij glas gelukkig niet heel snel het geval, maar de optie om het glaasje te vervangen is er dan in ieder geval wel.


Welk glaasje moet ik hebben?

Dit is erg afhankelijk van welke e-sigaret of clearomizer je hebt. Daar hoort meestal een specifiek glaasje bij met specifieke afmetingen. Een kleine afwijking kan helaas al zorgen voor lekkages.

Weet je niet zeker welke e-sigaret of clearomizer je in jouw bezit hebt? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Dankzij hun jarenlange ervaring en kennis, weten zij vaak meteen te zeggen welke e-sigaret of clearomizer je hebt en welk glaasje daarbij hoort.


Meer weten over glaasjes voor de e-sigaret?

Wil je meer weten over de glaasjes voor je e-sigaret en clearomizer? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen jou graag verder met al jouw vragen!