Driptips

Hieronder vind je al onze driptips. Deze hebben we met verschillende aansluitingen, formaten en uiteraard ook in heel veel verschillende kleuren.
33 producten

Driptips

33 producten
Een driptip is simpel gezegd het mondstuk van je e-sigaret of clearomizer, waaraan je een hijsje neemt.

De driptip beschikt bijna altijd over een bepaalde universele aansluiting zoals een 510 of 810-aansluiting.
Driptips zijn mondstukken voor de e-sigaret of clearomizer. Deze zitten er standaard bij en dienen niet los aangeschaft te worden. Het is echter wel mogelijk om deze te vervangen, voor het geval je hem bijvoorbeeld kwijt bent geraakt. Of misschien ben je wel op zoek naar een ander soort driptip.

De aansluiting bij driptips

Net zoals clearomizers, batterijen en andere onderdelen van de e-sigaret hebben ook driptips een specifieke aansluiting. De meest voorkomende is de 510-aansluiting, maar ook de 810-aansluiting wordt steeds populairder en is wat groter qua formaat. De 810-aansluiting wordt daarom veel gebruikt bij clearomizers die veel damp produceren.

De vorm van driptips

De driptips zijn er in verschillende formaten en vormen. Zo zijn er driptips die wat platter zijn en anders in de mond liggen, dan een ronde driptip dat doet. Ook zijn er driptips die wat langer zijn en daardoor voor een koelere damp zorgen. De vorm van een driptip kan daarom voor wat verschil zorgen in de ervaring en manier van e-roken.

Het materiaal van driptips

Ook het materiaal waaruit de driptip bestaat kan een andere ervaring geven. Zo zijn er driptips gemaakt van kunststof, maar ook van metaal. Specifieke bekende materialen binnen de wereld van driptips zijn bijvoorbeeld resin, delrin en teflon. Dit zijn alle drie materialen die tegen hoge temperaturen kunnen en de hitte afvoeren, waardoor ze toch koel aan blijven voelen.

Het schoonmaken van je driptips

Een driptip kun je simpel schoonmaken door hem onder warm of heet water af te spoelen. Ook zou je hem eventueel kunnen laten weken in een bakje met water (en eventueel wat zeep).

Het vervangen van je driptip

Wanneer moet je een driptip eigenlijk vervangen? Daar is eigenlijk geen harde regel voor, maar het kan voorkomen dat je hem uit noodzakelijk kwaad moet vervangen, omdat je hem bijvoorbeeld bent verloren. Ook is het daarnaast hygiënisch gezien ook fijn om je driptip zo nu en dan te vervangen, zeker wanneer het een kunststof driptip betreft.

Meer weten over driptips?

Weet je niet zeker welke aansluiting jouw driptip heeft, of heb je andere vragen over driptips? Stel ze dan gerust aan onze klantenservice. Wij helpen jou graag verder!