Klantenservice

Op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur – Weekend gesloten

Bestellen & betalen

Bij SmokeSmarter kun je op verschillende manieren betalen, namelijk via:
  • iDEAL
  • Klarna (achteraf betalen)
  • Overschrijving
Zowel het betalen met een creditcard als een bestelling laten bezorgen onder rembours, zijn helaas beide niet mogelijk.
Wanneer je voor de betalingsmogelijkheid "Overschrijving" hebt gekozen, heb je onze bankgegevens nodig. Deze worden toegestuurd per e-mail, zodra de bestelling volledig is afgerond. Vergeet niet om het kenmerk toe te voegen, wanneer je het bedrag per bank over gaat schrijven.
Wanneer je hebt gekozen voor achteraf betalen als betalingsmethode, hoef je de bestelling niet direct af te rekenen, maar betaal je deze achteraf. Je hebt dan 14 dagen de tijd om het bedrag aan Klarna te voldoen.

Let erop dat je het bedrag niet aan SmokeSmarter overmaakt.
SmokeSmarter verzendt binnen enkele minuten nadat de bestelling is afgerond, de factuur naar het door jou opgegeven e-mailadres. Als de factuur bij je binnen is, raden wij aan om voor de zekerheid alles nog even te controleren.

Heb je geen e-mail ontvangen? Controleer voor de zekerheid de spam-box.
Het kan echter ook zijn dat je per ongeluk een verkeerd e-mailadres hebt opgegeven. Als je dus helemaal geen e-mail hebt ontvangen, is het verstandig om contact op te nemen met onze klantenservice.
SmokeSmarter verkoopt geen producten aan personen onder de 18 jaar. Ook e-liquids zonder nicotine wordt niet verkocht aan personen onder de 18 jaar. Alle producten in ons assortiment worden gebruikt voor de e-sigaret en zijn voor kinderen niet veilig. Er vindt een leeftijdscontrole plaats tijdens het bestellen.
Een fout kan altijd gebeuren! Neem in ieder geval zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice en wij helpen jou dan graag verder.