Klantenservice

Op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur – Weekend gesloten

Bestellen & betalen

Helaas kunnen we sinds een poosje enkel nog handmatige overboeking als betaalmethode aanbieden, excuses voor het ongemak.
Zowel het betalen met een creditcard als een bestelling laten bezorgen onder rembours, zijn helaas beide niet mogelijk.
Momenteel is betaling noodgedwongen enkel nog mogelijk via handmatige overboeking. Houdt er rekening mee dat het hierdoor kan zijn dat jouw betaling pas een dag later kan worden verwerkt.
SmokeSmarter verzendt binnen enkele uren nadat de bestelling is afgerond, mits dit voor 17u op een werkdag is. De factuur sturen we samen met de Track & Trace naar het door jou opgegeven e-mailadres. Als de factuur bij je binnen is, raden wij aan om voor de zekerheid alles nog even te controleren.

Heb je geen e-mail ontvangen? Controleer voor de zekerheid de spam-box.
Het kan echter ook zijn dat je per ongeluk een verkeerd e-mailadres hebt opgegeven. Als je dus helemaal geen e-mail hebt ontvangen, is het verstandig om contact op te nemen met onze klantenservice.
Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, heb je onze bankgegevens nodig. Deze worden toegestuurd per e-mail in de bevestigingsmail, zodra de bestelling volledig is afgerond:

Onze bankgegevens zijn als volgt:

Ontvanger: Retail Vapes B.V.
IBAN: NL93 RABO 0338 0922 69
BIC/Swift: RABONL2U
Naam bank: Rabobank
omschrijving/kenmerk: Bestelnummer

Vergeet niet om het bestelnummer (begint met '00') toe te voegen als omschrijving/mededeling, wanneer je het bedrag per bank over gaat schrijven.
SmokeSmarter verkoopt geen producten aan personen onder de 18 jaar. Ook e-liquids zonder nicotine wordt niet verkocht aan personen onder de 18 jaar. Alle producten in ons assortiment worden gebruikt voor de e-sigaret en zijn voor kinderen niet veilig. Er vindt een leeftijdscontrole plaats tijdens het bestellen.
Een fout kan altijd gebeuren! Neem in ieder geval zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice en wij helpen jou dan graag verder.