Batterijen

Hieronder vind je al onze batterijen. Van batterijen met een 510 of EGO-aansluiting, tot batterijen voor in een box mod.
Meer info
5 producten

Batterijen

5 producten
Batterijen zijn er in verschillende maten, met verschillende functies. De een maakt wel gebruik van een knop, de ander niet.
 
Ook heeft elke batterij een bepaalde capaciteit, wat aangeduid wordt met mAh, wat staat voor milliampère-uur.
Je hebt eigenlijk twee verschillende soorten batterijen voor een e-sigaret. Zo zijn er de batterijen waarop je direct een clearomizer kunt plaatsen en die je op die manier in gebruik kunt nemen. Je hebt echter ook box mod-batterijen die je niet kunt gebruiken zonder box mod of batterijbehuizing.


510 en EGO batterijen?

De eerder genoemde batterijen waar je direct een clearomizer op kunt plaatsen, hebben ook een specifieke aansluiting. De meeste batterijen hebben een 510 én EGO-aansluiting, maar er zijn ook batterijen die alleen een 510-aansluiting hebben.

Bij een 510-aansluiting zit het schroefdraad aan de binnenkant. Je draait de clearomizer er dan ook in. Bij een EGO-aansluiting zit het schroefdraad juist weer aan de buitenkant. Je draait de clearomizer er dan ook omheen.
 
Bij batterijen met een 510 én EGO-aansluiting is het daarom het allermooiste als je een clearomizer gebruikt die een EGO-aansluiting heeft. Als je er namelijk een clearomizer opdraait die een 510-aansluiting heeft, betekent dit dat je tegen het schroefdraad aan zult kijken van de EGO-aansluiting, aangezien de clearomizer ín de 510-aansluiting geschroefd zal worden. Hierdoor ligt de EGO-aansluiting nog steeds bloot en kan dit er een beetje raar uit zien.


Capaciteit batterijen?

Bij elke batterij wordt een bepaalde mAh-waarde benoemd. Dit is kort gezegd de capaciteit van de batterij. Het betekent niet meteen dat de batterijen met een lage mAh-waarde kort meegaan gedurende de dag. Dit is namelijk ook afhankelijk van hoeveel power je van de batterij vraagt en gebruikt.

Batterijen die een lagere mAh-waarde hebben, gebruiken vaak ook minder stroom om een coil af te vuren, waardoor ze vaak alsnog gemakkelijk een dag meegaan.


Batterijen opladen?

De meeste batterijen kun je opladen via USB. De box mod-batterijen kun je echter alleen opladen via een externe oplader of uit nood via de box mod of batterijbehuizing. Het is echter raadzaam om altijd een externe oplader te gebruiken. Dit is beter, sneller en veiliger voor je batterijen.


Nog meer vragen over batterijen?

Zijn jouw vragen na deze tekst nog niet beantwoord en wil je meer weten over batterijen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder. Ook voor andere vragen rondom de e-sigaret kun je bij ons terecht!