E-liquid

Hieronder vind je al onze e-liquids. Verkrijgbaar in verschillende smaken en verschillende PG en VG samenstellingen.
526 producten

E-liquid

526 producten
Een e-liquid is kant-en-klare vloeistof die je kunt gebruiken in de e-sigaret.

De basisstoffen van een e-liquid zijn PG en VG en optioneel nicotine.

PG zorgt vooral voor de kriebel in de keel en VG voor de hoeveelheid damp.
Een e-liquid bestaat uit de bestanddelen PG en of VG. De verhoudingen tussen PG en VG kunnen per merk en zelfs per e-liquid verschillend zijn. Het PG-gehalte bepaalt de zogeheten throat hit (keelgevoel). Het VG-gehalte zorgt voor de hoeveelheid damp.

Elke e-liquid is zowel zonder als met nicotine verkrijgbaar, waardoor voor elk type gebruiker er een gewenste nicotinegehalte is bij onze e-liquids. Verschillende merken zoals Millers Juice bieden 100% VG liquids aan. Deze e-liquids zijn mede in het leven geroepen voor dampers met een overgevoeligheid voor PG.

Welke e-liquid is het beste?

Alle e-liquids die we in ons assortiment hebben zijn getest en goedgekeurd. Daardoor weet je dat je altijd kwalitatieve e-liquids in huis haalt. Er zit per merk verschil in prijs bij de e-liquid. Dit komt doordat bij verschillende e-liquids gebruik wordt gemaakt van meerdere smaakstoffen.

Ben je op zoek naar voordelige eliquids? Kijk dan bij merken als Colinss of Aramax. Wil je liever een e-liquid die fruitig en/of menthol in de smaak heeft? Dan is Vampire Vape uit de UK een passend merk.

Welke e-liquid voor welk type e-sigaret?

E-liquid met een hoog VG-gehalte (70% of hoger) is minder goed geschikt voor de minder krachtige e-sigaretten zoals de Justfog Q16. Kies daarom als je in het bezit bent van een minder krachtige e-sigaret voor een e-liquid met een lager VG-gehalte, zoals de PG/VG verhouding van 70VG/30PG. Voor e-liquids met een hoger VG-gehalte is het zo dat deze perfect tot hun recht komen in de zwaardere e-sigaretten, met een coil met een Ohm waarde van 1.0 en lager.

Mocht je twijfelen of een bepaalde e-liquid geschikt is voor het type e-sigaret dat je gebruikt, vraag het dan gerust na bij onze klantenservice.
Wij hebben altijd een geschikte e-liquid op voorraad.

Nicotinegehaltes e-liquid

Bij iedere e-liquid kan gekozen worden voor een bepaald nicotinegehalte. De standaard nicotinegehaltes die wij aanbieden zijn;
  • 0 mg nicotine; er zit in deze liquid geen nicotine.
  • 3 mg nicotine; vergelijkbaar met light sigaretten, geschikt voor Sub Ohm.
  • 6 mg nicotine; vergelijkbaar met light sigaretten.
  • 12 mg nicotine; vergelijkbaar met reguliere sigaretten.
  • 18 mg nicotine; vergelijkbaar met zware sigaretten.
Advies op maat nodig? Vraag het direct via onze klantenservice, of via de live-chat rechts onderin je pagina.