100 VG e-liquid

SmokeSmarter verkoopt e-liquids in allerlei verhoudingen van PG/VG. Zo ook de 100 vg e-liquid.

Wat is VG en PG?

VG staat voor Vegatable Glycerin (plantaardige glycerine). Een hoog VG-gehalte zorgt voor een grote hoeveelheid damp en geeft ook een aangenamer gevoel in je keel. PG staat voor Propelyne Glycol (Propyleenglycol). PG zorgt voor de ‘throathit’. Dit is de kriebel in je keel. PG is, naast nicotine, ook de sterkste smaakmaker. Een e-liquid met een hoog PG-gehalte zal dus erg smaakvol zijn.

Waarom 100% VG e-liquids kiezen?

Sommige mensen zijn allergisch voor de stof PG. Dit bestandsdeel wordt ook gebruikt in bijvoorbeeld boter, bier en andere etenswaren. Voor mensen die gevoelig zijn voor deze stof zijn e-liquids van 100% VG een goede uitkomst.

E-liquids die voor 100% uit VG bestaan zijn vaak wat dikker van structuur en zijn hierdoor vaak wat stroperig. Hierdoor zijn veel 100% e-liquids niet geschikt voor alle clearomizers.

Bekijk al onze 100% VG e-liquids

Ben je benieuwd geworden welke e-liquids wij allemaal hebben in 100% VG? Bekijk dan hierboven ons assortiment 100% VG e-liquids. Ben jij niet allergisch of gevoelig voor PG? Dan kun je ook eens rondkijken tussen de andere verhoudingen PG/VG, bijvoorbeeld 10/90 PG/VG of juist andersom 80/20 PG/VG.

Wij verkopen onze e-liquids in veel verschillende verhoudingen, met verschillende nicotinegehaltes.
Bekijk daarom ook zeker eens ons complete assortiment e-liquids.

Welke verhouding moet ik kiezen?

Weet je niet welke verhouding PG/VG het beste bij je past? Of heb je andere vragen over e-liquids? Of wil je meer weten over 100% VG e-liquids? Neem dan gerust contact met ons op via onze live chat of de klantenservice. Wij helpen je graag met al jouw vragen!