Aroma

Hieronder vind je al onze aroma's. We hebben zowel hele pure smaken, als smaken die al volledig gemixt zijn volgens een recept.
Meer info
87 producten

Aroma

87 producten
Met een aroma kun je geheel zelf een e-liquid maken.

Een aroma voeg je volgens de aanbevolen mengverhouding toe aan een basisvloeistof. Dan kun je de vloeistof laten rijpen, zodat de smaak volledig tot zijn recht komt.
Een aroma is heel kort gezegd een smaakstof. Met een aroma kun je daarom helemaal zelf je e-liquid mengen. Dit kun je doen door één aroma te gebruiken, maar je kunt uiteraard ook meerdere aroma’s gebruiken om tot een eindsmaak te komen.

Een aroma voeg je toe aan een basisvloeistof, ook wel base genoemd. Samen vormen deze twee producten dan uiteindelijk je e-liquid.

Verschillende soorten aroma’s

In ons assortiment hebben we verschillende soorten aroma’s. Zo hebben we aroma’s met hele platte smaken, zoals pure tabak, pure menthol of een aroma die puur naar aardbeien smaakt.

Ook hebben we aroma’s die eigenlijk al gemixt zijn vanuit de producent en al meteen bestaan uit verschillende smaken. Denk bijvoorbeeld aan een aroma die bestaat uit bessen, gemengd met frambozen en bramen.

Met de pure smaken aroma kun je natuurlijk ook zelf mixen. Zo kun je een aroma gebruiken die puur uit tabak bestaat en die weer een beetje mengen met een aroma die puur naar menthol smaakt. Zo kom je dan tot een tabak met menthol smaak, geheel naar eigen wens.

Mengverhoudingen aroma’s

Elke aroma heeft zijn eigen mengverhouding. Vanuit de producent wordt dan ook een aanbevolen mengverhouding meegegeven. Uiteraard is dit een leidraad, maar het is wel een verhouding waarmee je kunt beginnen.

Als blijkt dat je de smaak van je uiteindelijke e-liquid te zwak vindt, kun je meer aroma toevoegen. Als je de smaak juist veel te sterk vindt, kun je juist weer meer basisvloeistof toevoegen, zodat je de smaak verdunt.

Wat ook goed is om te weten, wanneer je een smaak te zwak vindt, is dat je jouw zelfgemaakte e-liquid kunt laten rijpen. Dit doe je door die e-liquid voor enkele dagen of weken op een donkere plek te leggen, die op kamertemperatuur is. Zorg er ook voor dat je om de dag de dop van het flesje haalt zodat er frisse lucht bij kan komen.

Meer weten over aroma’s?

Wil je graag nog meer weten over aroma’s? Stel al je vragen dan gerust aan onze klantenservice. Zij helpen jou graag verder met het zelf mengen van jouw e-liquids.