Startersets

Hieronder vind je al onze startersets. Complete sets van verschillende niveaus en in verschillende formaten. Van kleine startersets, tot grotere.
62 producten

Startersets

62 producten
De startersets bestaan uit een e-sigaret die klaar is voor gebruik.
 
Wat vaak alleen nog toegevoegd mag worden aan je winkelwagentje, is een e-liquid en in sommige gevallen een 18650 of 21700 batterij.
Als je op zoek bent naar e-sigaretten startersets ben je bij SmokeSmarter aan het juiste adres. Deze sets zijn, op e-liquid en soms een 18650 of 21700 batterij na, geheel klaar voor gebruik. Vandaar ook de naam “startersets”.

Wat zijn startersets?

Startersets zijn pakketten met daarin een e-sigaret en alle toebehoren die je nodig hebt om te kunnen starten met e-roken (op de e-liquid en eventuele externe 18650 en 21700 batterij na). 

Deze startersets zijn verkrijgbaar in verschillende niveaus, groottes en kleuren. Ben je bijvoorbeeld een starter en wil je beginnen met e-roken? Dan is een starterset met daarin een ietwat simpele e-sigaret waarbij je weinig hoeft in te stellen aan te raden. 

Ben je juist al wat meer ervaren en weet je al hoe de wet van Ohm in elkaar steekt en wat je met het voltage en wattage kunt doen? Dan kun je voor een starterset gaat, met daarin een e-sigaret die wat meer instelmogelijkheden heeft.

E-liquid bij startersets?

Bij een starterset wordt nooit een e-liquid geleverd. Een e-liquid is namelijk verkrijgbaar in tal van smaken en verschillende prijsklassen. Ook het nicotinegehalte is een belangrijke optie. Omdat wij vinden dat je hierin zelf een keuze moet kunnen maken, worden e-liquids niet geleverd bij startersets en kun je deze zelf los erbij bestellen.

Batterij bij startersets?

De meeste e-sigaretten bij de startersets maken gebruik van een interne batterij, die je meteen kunt gebruiken. Hier hoef je dus niets extra’s voor aan te schaffen en de e-sigaret is dan ook klaar voor gebruik.

Er zijn echter ook e-sigaretten die gebruik maken van een losse 18650 of 21700 batterij, die je zelf in de batterijbehuizing dient te plaatsen. De batterij wordt er dan ook niet bijgeleverd, ook omdat veel mensen zo’n dergelijke batterij al in huis hebben.

Meer weten over onze startersets?

Wil je graag advies over welke starterset voor jou het meest geschikt is? Of heb je vragen over een specifieke starterset? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen jou graag verder met al jouw vragen rondom de e-sigaret startersets.