Startersets

Hieronder vind je al onze startersets. Complete sets van verschillende niveaus en in verschillende formaten. Van kleine startersets, tot grotere.
Meer info
22 producten

Startersets

22 producten
De startersets bestaan uit een e-sigaret die klaar is voor gebruik.
 
Wat vaak alleen nog toegevoegd mag worden aan je winkelwagentje, is een e-liquid en in sommige gevallen een 18650 of 21700 batterij.
Als je op zoek bent naar e-sigaretten startersets ben je bij SmokeSmarter aan het juiste adres. Deze sets zijn, op e-liquid en soms een 18650 of 21700 batterij na, geheel klaar voor gebruik. Vandaar ook de naam “startersets”.


Wat zijn e-sigaretten startersets?

Startersets zijn pakketten met daarin een e-sigaret en alle toebehoren die je nodig hebt om te kunnen starten met e-roken (op de e-liquid en eventuele externe 18650 en 21700 batterij na).

Bekende merken e-sigaretten startersets

Ons assortiment bestaat uit vele bekende merken zoals:
Onze producten zijn daarnaast allen origineel en worden ook direct ingekocht bij het merk zelf.

De echtheid van de producten is helemaal zelf te controleren aan de hand van een uniek product-ID die je kunt vinden op de e-sigaret. Deze code kun je dan weer invoeren op de website van het desbetreffende merk.


Starterset voor de beginnende damper

Deze startersets zijn verkrijgbaar in verschillende niveaus, groottes en kleuren. Ben je bijvoorbeeld een starter en wil je beginnen met e-roken? Dan is een starterset met daarin een ietwat simpele e-sigaret waarbij je weinig hoeft in te stellen aan te raden.

Justfog e-sigaret starterset

De e-sigaretten van Justfog zijn vrijwel allemaal geschikt voor de beginnende damper. De startersets van Justfog zijn allemaal vrij simpel in gebruik en er valt daarnaast weinig in te stellen. Het is daarom vaak een kwestie van op het knopje drukken en gebruiken maar.


Starterset voor de ervaren damper

Ben je juist al wat meer ervaren en weet je al hoe de wet van Ohm in elkaar steekt en wat je met het voltage en wattage kunt doen? Dan kun je voor een starterset gaat, met daarin een e-sigaret of supersmoker die wat meer instelmogelijkheden heeft.


E-liquid bij startersets?

Bij een starterset wordt nooit een e-liquid geleverd. Een e-liquid is namelijk verkrijgbaar in tal van smaken en verschillende prijsklassen. Ook het nicotinegehalte is een belangrijke optie. 

E-sigaret vloeistof zelf uitkiezen

Omdat wij vinden dat je zelf een keuze moet kunnen maken in een e-liquid, worden e-liquids daarom niet geleverd bij startersets en kun je deze zelf er los bij bestellen. Zo kun je zelf de smaak en het nicotinegehalte kiezen.


Batterij bij startersets?

De meeste e-sigaretten bij de startersets maken gebruik van een interne batterij, die je meteen kunt gebruiken. Hier hoef je dus niets extra’s voor aan te schaffen en de e-sigaret is dan ook klaar voor gebruik.

18650 of 21700 batterij

Er zijn echter ook e-sigaretten die gebruik maken van een losse 18650 of 21700 batterij, die je zelf in de batterijbehuizing dient te plaatsen. De batterij wordt er dan ook niet bijgeleverd, ook omdat veel mensen zo’n dergelijke batterij al in huis hebben. Indien dit het geval is, wordt dit altijd bij het product vermeld.


E-sigaret starterset online kopen?

Wil je graag advies over welke starterset voor jou het meest geschikt is en wil je de starterset online kopen? Of heb je vragen over een specifieke starterset? Of wil je meer weten over het elektrisch roken? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen jou graag verder met al jouw vragen rondom de e-sigaret startersets.