Clearomizers

Hieronder vind je al onze clearomizers. Van direct lung clearomizers tot mouth to lung clearomizers in tal van kleuren en groottes.
Meer info
21 producten

Clearomizers

21 producten
Een clearomizer is het onderdeel waar de e-liquid in gaat, waar de coil zich in bevindt en waar je via het mondstuk een hijsje kunt nemen.
 
Afhankelijk van de clearomizer damp je direct over je longen, of eerst via je mond over je longen.
Ben je op zoek naar clearomizers? Dan ben je bij SmokeSmarter aan het goede adres. We hebben clearomizers in ons assortiment van merken zoals Aspire, SMOK, Uwell en meer. Meer dan 50 verschillende soorten in verschillende kleuren, met verschillende aansluitingen op voorraad.


Clearomizers aansluiting

Clearomizers beschikken over een bepaalde aansluiting. Binnen de wereld van clearomizers heb je namelijk een 510-aansluiting of EGO-aansluiting.

Bij een 510-aansluiting zit het schroefdraad aan de binnenkant van de aansluiting. De clearomizer gaat daardoor IN de batterij. Bij een EGO-aansluiting zit het schroefdraad juist aan de buitenkant van de aansluiting. De clearomizer valt daarom over de aansluiting van de batterij heen.


Clearomizers kiezen

Welke clearomizer voor jou het meest geschikt is, is mede afhankelijk van jouw wensen, eisen, manier van roken en niet onbelangrijk: jouw budget. Onze klantenservice helpt jou daarom graag verder met een passend advies voor een nieuwe clearomizer. 


Coils van de clearomizer

In een clearomizer zit ook een coil, die ervoor zorgt dat de e-liquid (vloeistof) wordt omgezet in damp. De coil in een clearomizer zal tijdens het gebruik slijten en moet zo nu en dan vervangen worden. Wij houden als leidraad aan dat dit tussen de 1 en 3 weken zal zijn. Dit is mede afhankelijk van jouw gebruik en de e-liquid die je gebruikt.

Je merkt vanzelf wanneer de coil vervangen moet worden, doordat je bijvoorbeeld zo hard moet hijsen, voordat er een beetje damp uit komt. Of doordat de smaak vies is geworden. Op dat moment kun je de coil van jouw clearomizer het beste vervangen.


Meer weten over clearomizers?

Wil je meer weten over onze clearomizers of bijbehorende coils? Of wil je graag advies bij het kopen van een clearomizer? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Wij helpen jou graag verder.