SMOK

SMOK is één van ’s werelds leidende producenten als het gaat om het maken van e-sigaretten. SMOK specialiseert zich met name in geavanceerde e-sigaretten. SMOK is een relatief jong bedrijf en is opgericht in 2010. Zij geven zelf aan dat er meer dan 80 miljoen mensen gebruik maken van de e-sigaretten van SMOK.

E-sigaret

Bekijk alles (13)

Benieuwd naar alles van SMOK E-sigaret?

Bekijk alles (13)

Box Mod

Bekijk alles (9)

Benieuwd naar alles van SMOK Box Mod?

Bekijk alles (9)

Clearomizer

Bekijk alles (9)

Benieuwd naar alles van SMOK Clearomizer?

Bekijk alles (9)

Coil

Bekijk alles (28)

Benieuwd naar alles van SMOK Coil?

Bekijk alles (28)

Pod

Bekijk alles (9)

Benieuwd naar alles van SMOK Pod?

Bekijk alles (9)

Drip Tip

Glaasje

Pods

Bekijk alles (11)

Benieuwd naar alles van SMOK Pods?

Bekijk alles (11)

Waar is SMOK te koop?

E-sigaretten, box mods, clearomizers, coils en andere onderdelen van het merk SMOK zijn te koop bij SmokeSmarter. Wij zijn de officiële partner van SMOK voor Nederland, België en Duitsland.
 

Authentieke producten

Omdat wij de officiële partner zijn van SMOK kopen wij ook direct bij ze in. Bij ons dus zeker géén namaak. Dankzij de codes op de doosjes van de e-sigaretten en andere onderdelen, kun je ook zelf de echtheid controleren via de officiële SMOK website.
 
 

De SMOK e-sigaret uitgelicht

SMOK heeft zich gespecialiseerd in e-sigaretten met een krachtig design en zij willen voorloper zijn als het gaat om innovatie en techniek. SMOK brengt daarom ook continue nieuwe e-sigaretten op de Europese en Nederlandse markt. 
 

SMOK set

SMOK maakt daarnaast e-sigaretten die zowel geschikt zijn voor de beginnende als de zeer ervaren damper en zijn helemaal startklaar. Het enige wat je zelf nog moet regelen zijn e-liquids. Hieronder een aantal van dit soort SMOK e-sigaretten sets uitgelicht.
 

SMOK vape voor de beginner

 • SMOK Infinix
  • De SMOK Infinix is een e-sigaret met een zeer dun formaat. Dit zorgt ervoor dat deze e-sigaret zeer handzaam is en gemakkelijk mee te nemen. De Infinix maakt gebruik van hervulbare pods die uitwisselbaar zijn. Deze kleine tankjes kun je zelf vullen met een door jou gekozen e-liquid. De batterij wordt automatisch geactiveerd bij het inhalen, en de SMOK Infinix functioneert dus zonder knop.
    

SMOK vape voor de wat meer ervaren vaper

 • SMOK Nord 2
  • De SMOK Nord of SMOK Nord 2 is een podsysteem. Ondanks dat het een podsysteem is, is het er eentje voor de wat meer ervaren damper. Hij maakt namelijk gebruik van (vervangbare) pods én SMOK Nord coils. Daarnaast is ook de wattage gewoon instelbaar. Een compact podysteem met heel veel mogelijkheden en instellingen dus.
 • SMOK Novo X
  • Net zoals bij de Nord 2 is de SMOK Novo X ook een podsysteem met tal van instellingen. Het grote verschil tussen deze twee is dat de Novo X geen gebruik maakt van een knopje tijdens het hijsen. De batterij werkt geheel automatisch.
 • SMOK RPM40
  • Dit podsysteem voert een wattage van 40 watt (vandaar ook de naam) en is daarin instelbaar. De batterij van de SMOK RPM40 heeft een capaciteit van 1500mAh waar menig damper van dit podsysteem toch zeker een hele dag doet.
 • SMOK X-Priv
  • Deze e-sigaret van SMOK is er eentje voor de experts. De SMOK X-Priv wordt geleverd met een vermogen tot maar liefst 225 watt. De box mod wordt vormgegeven door een duidelijk scherm aan de voorzijde waarop alle instellingen zichtbaar zijn. De vuurknop zit over de gehele lengte aan de linkerzijde. De clearomizer beschikt over een tankinhoud van 2ml en heeft een verstelbare airflow.
    

SMOK onderdelen

Naast de productie van e-sigaretten specialiseert SMOK zich ook in het uitbrengen van clearomizers en losse box mods en coils.
 

De SMOK clearomizers uitgelicht

SMOK is even innovatief als het gaat om het uitbrengen van clearomizers. Bij iedere nieuwe clearomizer voeren ze verbeteringen door.
 • SMOK TFV12 Prince clearomizer
  • Deze clearomizer is gemaakt van roestvrij staal en kun je van bovenaf vullen door op het knopje te drukken aan de bovenzijde. Er zijn verschillende uitvoeringen coils gemaakt voor de TFV12 Prince. Kies je voor de V12 Prince-T10 decuple coil? Dan kan deze een wattage aan van 120 watt.
 • SMOK TFV8 Baby mini clearomizer
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren. De SMOK TFV8 baby heeft een inhoud van 2ml en maakt gebruik van verschillende soorten SMOK Baby coils, zoals de SMOK V8 Baby Mesh coils.
    

Is het glaasje gebroken van je clearomizer?

Voor de meeste SMOK clearomizers is een vervangend glaasje beschikbaar.
 

Ben je juist op zoek naar SMOK coils?

Ook hier hebben we er velen van op voorraad, voor verschillende clearomizers en e-sigaretten van SMOK.
 
 

SMOK vape mod

Ben je juist niet op zoek naar een complete SMOK set, maar wil je alleen een SMOK mod kopen? Dat is natuurlijk ook een mogelijkheid. We hebben ook verschillende loss SMOK vape mods in ons assortiment die je weer kunt combineren met een zelf gekozen clearomizer.
 
 

Meer weten over SMOK? 

Heb je nog meer vragen over SMOK of de producten van dit merk? Stel deze dan gerust aan onze klantenservice. Zij staan van maandag tot en met vrijdag voor je klaar.