Shake & Vape

Hieronder vind je al onze Shake & Vape's. Deze vloeistoffen zijn net iets geconcentreerder dan een e-liquid en dienen daarom nog gemengd te worden.
344 producten

Shake & Vape

344 producten
Bij bijna alle Shake & Vape's bestaat het product uit een 60ml flesje, met daarin 50ml geconcentreerde vloeistof.

Aan het 60ml flesje kun je 10ml booster of nicotinevrije base toevoegen, om zo tot een kant-en-klare e-liquid te komen.
Een Shake & Vape is een flesje met daarin vloeistof wat net iets geconcentreerder is dan een kant-en-klare e-liquid, maar minder geconcentreerd dan een aroma. In een Shake & Vape flesje is daarom ook een beetje ruimte overgelaten om hier base of nicotinebooster aan toe te voegen, om zo tot een e-liquid te komen die klaar is voor gebruik.

Inhoud Shake & Vape

We hebben verschillende soorten Shake & Vape flesjes in ons assortiment. De meeste Shake & Vape bestaat uit een 60ml flesje, met daarin 50ml geconcentreerdere vloeistof. 

We hebben ze echter ook met bijvoorbeeld een 30ml flesje, met daarin 20ml geconcentreerdere vloeistof of een 120ml flesje met daarin 100ml geconcentreerdere vloeistof.

Shake & Vape met nicotine

De Shake & Vape die uit een 60ml flesje bestaat, met daarin 50ml vloeistof is het beste te gebruiken wanneer je 3mg nicotine wenst in je vloeistof. Bij een flesje van 60ml, met daarin 50ml vloeistof hoef je dan namelijk maar één nicotinebooster te gebruiken met een nicotinegehalte van 18mg. Die 18mg nicotinebooster wordt dan door die 50ml nicotinevrije vloeistof verdund, waardoor je uiteindelijk op 3mg nicotine uit komt.

Wil je een hoger nicotinegehalte dan 3mg? Dan zal je meer nicotineboosters toe moeten voegen aan de Shake & Vape vloeistof.

Shake & Vape zonder nicotine

Uiteraard kun je de Shake & Vape ook klaarmaken geheel zonder nicotine. Dan hoef je het Shake & Vape flesje enkel aan te vullen met nicotinevrije basisvloeistof, ook wel base genoemd. Deze hebben wij beschikbaar in kleine en grotere flessen.

Meer weten over Shake & Vape?

Heb je nog meer vragen over Shake & Vape, of kunnen wij jou helpen om een specifieke smaak te zoeken? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen jou graag verder met al jouw vragen rondom Shake & Vape en al het andere rondom de e-sigaret.