Lege flesjes

Hieronder vind je alle lege flesjes uit ons assortiment. In verschillende maten en soorten.
Meer info
2 producten

Lege flesjes

2 producten
Lege flesjes zijn handig wanneer je bijvoorbeeld zelf je e-liquid maakt. Dan kun je in de lege flesjes alles afmeten.

Handig is ook het naaldspuitje. Door middel van streepjes op dit spuitje kun je precies op de milliliter doseren.
Lege flesjes hebben we in verschillende formaten. Van 10ml flesjes tot 120ml flesjes. Daarnaast is het ene flesje wat dikker van formaat dan het andere flesje. Ook hebben we ze in verschillende soorten. De een heeft bijvoorbeeld een (afneembaar) naaldje eraan zitten, de ander enkel een (afneembaar) tuitje. De een beschikt over een kindvriendelijke sluiting, de ander weer niet.


Gebruik lege flesjes

Lege flesjes worden in de wereld van vapen veelal gebruikt om zelf je e-liquids in te mengen. In de regel heb je namelijk een beetje aroma nodig, een basisvloeistof en optioneel nog een nicotinebooster. Dan is het fijn dat je met een leeg flesje kunt beginnen, zodat je het op de milliliter af kunt meten.

Om het helemaal makkelijk te maken, hebben we ook een naaldspuitje. Hier staat per milliliter een streepje op, zodat je precies de benodigde aroma, basisvloeistof en eventueel de nicotinebooster kunt afmeten.

Uiteraard is het ook mogelijk om in de lege flesjes kant-en-klare e-liquids met elkaar te mengen. Denk bijvoorbeeld aan een kant-en-klare smaak zoals appel, die je graag wilt mengen met wat menthol. Ook dat kan in de lege flesjes.

Ook worden lege flesjes wel eens gebruikt om nicotinegehaltes met elkaar te mengen. Wanneer je bijvoorbeeld de stap van 12mg nicotine naar 6mg nicotine te groot vindt, kun je ervoor kiezen om deze een op een met elkaar te mengen in een leeg flesje. Als je 12mg nicotine en 6mg nicotine met elkaar mengt, kom je bijvoorbeeld uit op 9mg nicotine. Dan is de stap naar minder nicotine wat kleiner geworden.


Meer weten over onze lege flesjes?

Heb je nog vragen over het gebruik van lege flesjes? Of heb je andere vragen met betrekking tot de e-sigaret? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen jou graag verder met al jouw vragen.