E-liquids kopen

Je kunt je e-liquids kopen bij SmokeSmarter. Wij hebben namelijk meer dan 500 verschillende soorten e-liquids op voorraad. Als je op werkdagen voor 21:00 uur de e-liquids koopt, heb je ze de volgende dag in huis.

Welke e-liquids kopen?

Welke e-liquid je aan moet schaffen, is een beetje afhankelijk van jouw wensen, eisen of manier van dampen. Daarnaast is het budget natuurlijk ook een factor waar je rekening mee kunt houden.

Wil je bijvoorbeeld heel veel damp? Dan kun je het beste gaan voor een e-liquid met vooral de stof VG (Plantaardige Glycerine). Dit bestandsdeel is wat zachter voor je keel, maar geeft veel meer damp af dan de stof PG (Propylene Glycol). VG is ook wat stroperiger van structuur en is daardoor vooral geschikt voor Sub Ohm coils en op hogere wattages dampen.

PG (Propylene Glycol) is weer de sterkste smaakdrager en zorgt voor de throat hit, de kriebel in je keel. Een e-liquid met veel PG is daarom wat scherper en vaak wat krachtiger. Hierdoor is PG vaak niet zo geschikt voor Sub Ohm coils en op hogere wattages dampen.

Nicotinegehalte e-liquids


Bij een e-liquid kun je ook een bepaald nicotinegehalte kiezen, of kun je er zelfs voor kiezen om de nicotinevrije variant te nemen. De meestvoorkomende nicotinegehaltes zijn daarom 0mg, 3mg, 6mg, 12mg en 18mg.

Dankzij deze verschillende gehaltes is het mogelijk om in stapjes de nicotine af te bouwen. Wanneer je bijvoorbeeld van oorsprong filtersigaretten gebruikt, kun je voor 12mg nicotine gaan. Na een tijdje kun je overstappen op 6mg, om vervolgens naar 3mg te gaan. De stap van 3mg naar 0mg is wat lastiger, maar uiteindelijk het proberen waard.

Meer weten over e-liquids kopen?

Heb je nog meer vragen over het kopen van e-liquids of de e-liquids zelf? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Zij helpen jou graag verder met al je vragen.