PG VG kopen

PG VG kopen doe je bij SmokeSmarter. Deze twee ingrediënten vormen samen de hoofdbestanddelen van een e-liquid.
PG is de afkorting van Propylene Glycol en VG is Plantaardige Glycerine.
SVC Base (10ml)
SVC Base (10ml)
SVC Base

Wat is PG en VG?

PG staat voor Propylene Glycol.
Propylene Glycol is een kleur- en geurloze vloeistof. Deze vloeistof wordt door de World Health Organization gezien als niet-toxisch bij lage concentratie. Je vindt deze stof die in e-liquids gebruikt wordt ook terug in voeding en cosmetica of als stof die wordt gebruikt in rookmachines bij uitgaansgelegenheden.

VG staat voor Plantaardige Glycerine.

Plantaardige Glycerol is in e-liquid met name verantwoordelijk voor de dampproductie. E-liquids met een groot aandeel VG zorgen voor meer damp. Je vindt deze stof ook terug in snoep, gebak en margarine. Deze stof wordt dan gebruikt als oplosmiddel.

PG VG Base kopen

Als je zelf e-liquids wilt maken kun je een base combineren met een smaakaroma naar keuze. Bij het kiezen van de base kun je zelf bepalen welke PG/VG verhouding je kiest. Bases met een hoger VG gehalte zijn vaak wat dikker van structuur. Zorg er in dit geval voor dat je clearomizer een dikkere structuur goed kan verwerken. Heb je vragen over het kiezen van de juiste base, stel deze dan aan onze klantenservice.

Wat heb je nodig om zelf e-liquids te maken?

PG VG verhouding in e-liquids

Ook kant en klare e-liquids beschikken over een bepaalde PG/VG verhouding. Wanneer je start met dampen is het even uit proberen welke PG/VG verhouding het best bevalt en zo ontstaat vaak de voorkeur voor een bepaald merk e-liquids.

PG VG kopen kan eenvoudig bij SmokeSmarter

Het team van SmokeSmarter is erg deskundig als het gaat om de producten binnen het assortiment en het gebruik ervan. Wij helpen je daarom graag om de juiste keuze te maken. Dat moet PG/VG kopen een stuk makkelijker maken.
Twijfel je daarom of je de juiste keuze maakt? Stuur onze klantenservice een berichtje via de live-chat of stel je vragen telefonisch of per e-mail.