Hoge VG liquids

Hoge VG liquids wilt zeggen dat deze e-liquids een hoger VG (plantaardige glycerine) gehalte hebben ten opzichte van de PG (propyleen glycol). Dit zijn naast smaakstoffen en eventueel nicotine de ingrediënten van een e-liquid. Hoge VG liquid is een vloeistof welke er voor zorgt dat er meer damp productie is bij het gebruiken van een e-sigaret.
Deze hoge VG liquids worden vaak gebruikt in de krachtige e-sigaret types, omdat deze in combinatie met een krachtige e-sigaret het meeste damp genereren. Wanneer je de hoeveelheid damp niet belangrijk vindt en meer op zoek bent naar een sterkere throat hit (keel gevoel) en zoveel mogelijk smaak, dan kun je beter kiezen voor een liquid met een wat hogere PG verhouding.

Wat is voordeel van hoge VG liquids?

De reden waarom je zou kunnen kiezen voor het kopen van hoge VG liquids is dat je op zoek bent naar e-liquids welke veel damp geven. Maar ook kan het zijn dat je e-liquids met meer PG te scherp in je keel vindt. Dat is bij hoge VG liquids een stuk minder, deze zijn zachter qua keelgevoel.

Is een hoge VG liquid geschikt voor iedereen?

Hoge VG liquids zijn wat een wat dikkere vloeistof dan e-liquids met een lagere verhouding PG/VG. Dit komt omdat VG een wat stoperige grondstof is. Hierdoor kan het zijn dat een hoge VG liquid niet altijd optimaal werkt in elk type e-sigaret.

Om e-liquids met een hoger VG gehalte optimaal te laten werken kun je het beste deze gebruiken in de wat meer krachtige types e-sigaretten. Deze types hebben meer capaciteit om ook de hogere VG liquids goed te verdampen.

Welke hoge VG liquids zijn geschikt voor mij?

Vraag het ons gerust via onze klantenservice. We hebben altijd een passend advies voor elk type gebruiker.