Elektrische sigaret kopen

U wilt graag een elektrische sigaret kopen maar weet wellicht nog niet welke nu het best bij u past. SmokeSmarter heeft daarom voor u een vergelijker voor u gemaakt die uw keuze kan vergemakkelijken. In dit overzicht ziet u de voor- en nadelen van elk model op een rijtje.

Elektrische sigaret kopen bij SmokeSmarter.nl

SmokeSmarter heeft uitsluitend kwalitatief hoogstaande elektrische sigaretten van gerenommeerde merken in het assortiment opgenomen. Op deze manier kunnen wij ook de kwaliteit naar onze klanten garanderen. Bij goede kwaliteits producten hoort een servicelevel dat daarbij aansluit. Twijfelt u tussen de modellen? Wij kunnen u uiteraard per merk uitleggen wat de kwaliteiten zijn. Op deze manier zult u altijd voor uzelf de beste elektrische sigaret kopen.

Elektrische sigaret kopen

Waarom kiezen voor een elektrische sigaret?

De elektrische sigaret is een veilig en gezonder alternatief voor het roken van schadelijke sigaretten. Ze verdampen namelijk een vloeistof. Deze vloeistof bevat geen koolstofmonoxide, teer en vele andere kankerverwekkende stoffen die een normale sigaret wel bevat. Tevens vindt er geen verbranding plaats waarbij schadelijke stoffen vrijkomen maar gaat het om “verdamping” van de gekozen vloeistof. Deze vloeistof kan wel of geen nicotine bevatten afhankelijke van uw keuze. Een elektrische sigaret kopen is dus een goede stap naar een gezonder bestaan. Welk nicotinegehalte kan ik het beste kiezen? Onze vloeistoffen zijn verkrijgbaar in 4 of 5 verschillende nicotine gehaltes afhankelijk van het merk. Door de verschillende gehaltes die beschikbaar zijn als vloeistoffen voor uw elektrische sigaret kunt u dit ook afbouwen. Bij het kiezen van het nicotinegehalte kunt u uitgaan van het volgende. Een vloeistof van 12 mg bevat ongeveer net zoveel nicotine als er nicotine vrijkomt bij het roken van een normale sigaret. 6 mg is daarbij te vergelijken met het nicotinelevel van een light variant.18 mg geldt als een zwaardere sigaret (zware shag). Het zwaarste nicotine gehalte verkrijgbaar bij SmokeSmarter is 24 mg, dit is te vergelijken met extra zware shag. Deze vloeistoffen zijn allen geschikt voor onze elektrische sigaret.

Het productassortiment van ons

SmokeSmarter heeft zowel bij het selecteren van onze elektrische sigaretten als bij de keuze voor e-liquids uitsluitend gekozen voor de hoogste kwaliteit Heeft u hulp of ondersteuning nodig bij het maken van de juiste keuze voor een elektrische sigaret kopen of kiezen van de juiste liquid. U kunt eenvoudig uw vraag stellen aan één van onze servicemedewerkers via de live-chat. U vindt de live-chat rechtsonder in uw venster. Daarnaast zijn wij per e-mail of telefoon te bereiken.

Hoe helpen deze producten mij?

In eerste instantie bieden wij de e-smoker aan voor de overstap van normale sigaretten. Stoppen met roken zonder hulp is een zeer lastige taak gebleken. Wanneer u kiest voor het overstappen naar de elektrische sigaret heeft u in principe al een zeer grote stap gezet richting het uiteindelijke doel. De giftige en zeer gevaarlijke stoffen die sigaretten met zich meebrengen bent u dan kwijt. Naast dit gezondheidsaspect geniet u ook van een groot financieel voordeel. Wilt u onze producten als gezonder alternatief gebruiken, dan raden wij aan om een elektrische sigaret te kopen.

E-liquids kopen