Elektrische sigaret kopen

Wil je een elektrische sigaret kopen? Dan ben je bij SmokeSmarter aan het juiste adres, want we hebben er meerdere in ons assortiment.

Ben je al een langere tijd op zoek naar een alternatief van de analoge sigaret? Heb je al vele pogingen ondernomen om van het roken af te komen maar iedere keer zonder succes? Mogelijk dat dampen een succes kan zijn; een elektrische sigaret en gebruik maken van zogeheten e-liquids.

Wij van SmokeSmarter zijn al enkele jaren gespecialiseerd in de verkoop van elektronische sigaretten en toebehoren. Door de toenemende expertise en uitbreiding van het algehele assortiment kunnen wij een helpende hand bieden bij een elektrische sigaret kopen.

Waarom een elektrische sigaret kopen?

De reden van het kopen van een elektrische sigaret kan erg uiteen lopen. Uiteraard is het stoppen van roken een reden voor velen echter kan het voor anderen gewoonweg smaakjes uitproberen zijn.

Tegenwoordig zijn er namelijk ontzettend veel smaken te verkrijgen waarbij ook de keuze is uit verschillende nicotine waardes.

De nicotine waarde in e-liquids varieert van 0mg/geen nicotine tot 20mg nicotine. Echter bieden de meeste fabrikanten 0,3,6,12 en 18mg nicotine aan.

Toebehoren voor een elektrische sigaret

Wanneer je denkt aan een elektrische sigaret kopen vliegen de modellen en termen je om de oren. Echter bestaan de meeste e-sigaretten uit dezelfde onderdelen namelijk:
  • Batterij / Boxmod: Dit is de krachtbron van de e-sigaret. De energie wordt doorgezet naar het tank gedeelte.
  • Clearomizer: De clearomizer is ook wel het tankgedeelte, hier zit een verdampingselement in die ervoor zorgt dat de e-liquid wordt omgezet in damp.
  • E-liquid: E-liquid is de vloeistof die uiteindelijk geïnhaleerd kan worden.

Meer weten over de elektrische sigaret?

Wil je meer informatie over het kopen van een elektrische sigaret of vragen over andere producten in het assortiment van SmokeSmarter? Stel ze dan gerust aan onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met al je vragen!