E sigaret kopen

Wil je een e sigaret kopen? Dan ben je bij SmokeSmarter aan het juiste adres! Wij verkopen verschillende soorten e sigaretten en ook alle benodigde onderdelen.

Wat is een e sigaret?

Een e sigaret is een alternatief voor een analoge sigaret. Dit alternatief wordt vaak gebruikt om de behoefte naar sigaretten te verminderen of om zelfs helemaal te stoppen.
Voor elk type gebruiker hebben wij een geschikt type e sigaret.

Een e sigaret bestaat uit verschillende onderdelen, namelijk: de batterij, de clearomizer en de coil, ook wel de atomizer genoemd. De clearomizer is de tank waarin de e-liquid zich bevindt. De clearomizer bestaat uit verschillende onderdelen: de driptip (mondstuk), de tank, de coil en de base.
De tank wordt gevuld met e-liquid. Belangrijk is hierbij dat de tank maximaal voor 2/3 wordt gevuld, om lekkages te voorkomen. De coil is de verdamper die de vloeistof omzet in damp en de base zorgt voor de aansluiting op de batterij.

De e-liquid zorgt voor de smaak van de e sigaret. En de samenstelling van een e-liquid zorgt mede voor de hoeveelheid damp en de throat it (kriebel in je keel). Hierin kan het meeste gevarieerd worden. SmokeSmarter verkoopt 500 verschillende e-liquids. Er valt genoeg te variëren dus.

Welke e sigaret moet ik kopen?

De keuze in e sigaretten is groot. Om het makkelijk te maken hebben wij speciale starter sets. De inhoud van deze sets is zorgvuldig samengesteld naar aanleiding van het gebruiksgemak. Welke starter set het beste bij jou past hangt natuurlijk ook af van jouw ervaring met e sigaretten. Daarom hebben wij onze starter sets onderverdeeld in sets voor beginners, voor de gemiddelde gebruikers, en voor de gevorderde gebruikers.

Wil je graag advies bij je keuze? Of ben je gewoon benieuwd of het gebruiken van een e sigaret bij je past? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!