E-smoker kopen

Wil je stoppen met roken? Of ben je toe aan een vervanging van jouw e-sigaret en wil je daarom een nieuwe e-smoker kopen? Dan ben je bij SmokeSmarter aan het juiste adres. Het assortiment van e-smokers is aanzienlijk.

Als je een e-smoker wilt kopen dien je rekening te houden met meerdere factoren. Uiteraard dien je rekening te houden met je eigen budget, maar er zijn ook factoren die afhankelijk zijn van het product die niet vergeten mogen worden. Een keuze maken bij het kopen van een e-smoker kan te maken hebben met het formaat of de instelmogelijkheden van de e-smoker, maar kan ook te maken hebben met jouw manier van inhaleren.
SMOK SCAR-18 (2ml)
SMOK SCAR-18 (2ml)
Ervaren
Eleaf iStick S80
Eleaf iStick S80
Beginner
Migo Kwiq (wegwerp)
Migo Kwiq (wegwerp)
Beginner
Vaporesso SWAG II
Vaporesso SWAG II
Expert
SMOK Stick V8 (EU)
SMOK Stick V8 (EU)
Beginner
Geekvape Aegis Mini
Geekvape Aegis Mini
Ervaren
Joyetech Exceed X
Joyetech Exceed X
Beginner
Eleaf iStick T80 (2ml)
Eleaf iStick T80 (2ml)
Beginner
Eleaf iStick Amnis
Eleaf iStick Amnis
Beginner
Aspire Zelos 2.0
Aspire Zelos 2.0
Ervaren

De opties bij een e-smoker kopen

Zoals eerder benoemd zijn er veel verschillende modellen e-smokers beschikbaar. Wanneer je net wilt beginnen met dampen of niet een te uitgebreid model wenst, kun je in de categorie beginners terecht. Hier kun je een e-smoker kopen die gemakkelijk zijn in te stellen, eenvoudig zijn bij te vullen en vaak gebruik maken van een interne accu. Naast deze eigenschappen worden e-smokers in deze categorie vaak gebruikt door mensen die graag MTL (mouth-to-lung) dampen.

Mocht je een wat meer ervaren damper zijn of meer gericht zijn op het creëren van wolken kun je in de categorie ervaren terecht. Hier kun je een e-smoker kopen die vaak de vorm van een doosje hebben (ook wel box mod genoemd) en over meer instelmogelijkheden beschikken. Hierdoor is de luchtinhalatie anders en zijn de opties qua wattage en andere modi een stuk geavanceerder.

Voordelen van een e-smoker kopen

E-smokers zijn ontwikkeld om een alternatief te bieden voor de analoge sigaret. Het is tegenwoordig ook een stuk makkelijker om over te stappen, dankzij de vele soorten e-smokers die er zijn, maar ook dankzij de vele soorten smaakjes en vloeistoffen (ook wel e-liquids genoemd) op de markt. Door de ruime keuze van e-liquids en minder schadelijke damp is het een zeer gewaardeerd alternatief.

Meer weten over het kopen van een E-smoker?

Wil je meer informatie of advies over het kopen van een e-smoker? Stel direct al je vragen aan onze experts bij de klantenservice.
Wij helpen je graag verder met al je vragen!