E-roken

Wil je graag beginnen met e-roken? Dan ben je bij SmokeSmarter, in zowel onze fysieke winkel als webshop, aan het juiste adres.
Ons assortiment bestaat onder andere uit elektronische sigaretten, e-liquids, coils, batterijen, clearomizers, aroma’s en alle bijbehorende onderdelen en accessoires.

Wat is e-roken?

E-roken is heel simpel gezegd het inhaleren van damp die door een e-sigaret wordt gegenereerd.

De e-sigaret maakt namelijk gebruik van een coil, die bestaat uit een metalen spiraaltje met daaromheen katoen. De katoen neemt de vloeistof, ook wel e-liquid genoemd, op. De batterij van de e-sigaret zal bij gebruik het spiraaltje verhitten, waardoor de e-liquid in de katoen zal verdampen, zodat je dit kunt inhaleren.

Wil je met e-roken beginnen?

Om te kunnen starten met e-roken heb je als eerste een complete e-sigaret nodig. We hebben verschillende soorten e-sigaretten in ons assortiment voor beginners, waarmee je direct aan de slag kunt.

Zoek je vloeistof voor het e-roken?

Naast de e-sigaret heb je ook e-liquid nodig. Dit is de vloeistof die verdampt wordt. Deze e-liquids hebben we zowel zonder nicotine, als met nicotine. Ze zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes, zodat je de nicotine in stapjes kunt afbouwen. Ook zijn onze e-liquids verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten smaken.

Welke onderdelen moet ik vervangen?

Dan heb je nog een onderdeel van de e-sigaret wat slijt en wat soms vervangen moet worden. Dat is de coil (bij sommige e-sigaretten gaat het om de pod). De coil is het onderdeel wat ervoor zorgt dat de vloeistof omgezet wordt in damp. Dit onderdeel kan slijten doordat de vloeistof bijvoorbeeld ietwat aankoekt. Ook kan dit onderdeel soms ineens verbrand smaken of juist weinig smaak afgeven. Dan is het tijd om de coil te vervangen. Ook kun je altijd proberen de coil schoon te maken.

Is e-roken schadelijk? En slecht voor je longen?

Het enige wat we kunnen concluderen is dat e-roken minder schadelijk is dan het echte roken. Dit komt onder meer doordat er in een e-sigaret niets wordt verbrand, zoals dit bij een normale sigaret wel het geval is. Hierdoor komen er minder schadelijke stoffen vrij.

Ik zoek een e-roken webshop!

Dan ben je bij ons aan het goede adres. Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, is de volgende dag nog in huis. Daarnaast rekenen wij geen verzendkosten bij bestellingen boven de 20 euro.

Meer weten over e-roken?

Heb je nog meer vragen over het e-roken, de e-sigaret, e-liquids of andere onderdelen? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Wij staan klaar voor al jouw vragen!