E-roken

Wil je graag beginnen met e-roken? Dan ben je bij SmokeSmarter aan het juiste adres.
Ons assortiment bestaat uit elektronische sigaretten, e-liquids, coils, batterijen, clearomizers, aroma’s en alle bijbehorende onderdelen en accessoires.
Eleaf iStick Amnis
Eleaf iStick Amnis
Beginner
Eleaf iStick Rim (2ml)
Eleaf iStick Rim (2ml)
Ervaren
Aspire Zelos 2.0
Aspire Zelos 2.0
Ervaren
Justfog Q16 Pro
Justfog Q16 Pro
Beginner
Justfog Q16
Justfog Q16
Beginner
Justfog Q-Easy 3
Justfog Q-Easy 3
Beginner
SMOK Stick V8 Baby
SMOK Stick V8 Baby
Beginner
Eleaf Basal
Eleaf Basal
Ervaren
SMOK Priv M17
SMOK Priv M17
Beginner
Eleaf iJust 3
Eleaf iJust 3
Beginner

Wat is e-roken?

E-roken is heel simpel gezegd het inhaleren van damp die door een e-sigaret wordt gegenereerd.

De e-sigaret maakt namelijk gebruik van een coil, die bestaat uit een metalen spiraaltje met daaromheen katoen. De katoen neemt de vloeistof (e-liquid) op. De batterij van de e-sigaret zal bij gebruik het spiraaltje verhitten, waardoor de e-liquid in de katoen zal verdampen, zodat je dit kunt inhaleren.

Met e-roken beginnen

Om te kunnen starten met e-roken heb je als eerste een complete e-sigaret nodig. We hebben verschillende soorten e-sigaretten in ons assortiment voor beginners, waarmee je direct aan de slag kunt.

Naast de e-sigaret heb je ook e-liquid nodig. Dit is de vloeistof die verdampt wordt. Deze e-liquids hebben we zowel zonder nicotine, als met nicotine. Ze zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes, zodat je de nicotine in stapjes kunt afbouwen. Ook zijn onze e-liquids verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten smaken.

Dan heb je nog een onderdeel van de e-sigaret wat slijt en wat soms vervangen moet worden. Dat is de coil (bij sommige e-sigaretten gaat het om de pod). De coil is het onderdeel wat ervoor zorgt dat de vloeistof omgezet wordt in damp. Dit onderdeel kan slijten doordat de vloeistof bijvoorbeeld ietwat aankoekt. Ook kan dit onderdeel soms ineens verbrand smaken of juist weinig smaak afgeven. Dan is het tijd om de coil te vervangen. Ook kun je altijd proberen de coil schoon te maken.

Meer weten over e-roken?

Heb je nog meer vragen over het e-roken, de e-sigaret of de andere onderdelen?
Neem dan even contact op met onze klantenservice. Wij staan klaar voor al je vragen!