Twelve Monkeys

Twelve Monkeys is een merk wat opgericht werd in 2014. Maar heeft sindsdien niet stilgestaan. Zo geloven zij heilig in de evolutie van het “vapen”. Bij het ontwikkelen van de productie willen ze dan ook meegroeien met de behoeftes van dampers. Zo ontwikkelen ze producten die passen bij het vapen van nu.

E-liquid

Bekijk alles (9)

Benieuwd naar alles van Twelve Monkeys E-liquid?

Bekijk alles (9)

Shake & Vape

Getest in Canada

De e-liquids en overige producten van Twelve Monkeys worden allen zorgvuldig getest. De testen worden uitgevoerd door het Pacific Smoke International to ECTA in Canada. Deze testen zijn in te zien op de eigen website van Twelve Monkeys. 

Gecombineerde smaken Twelve Monkeys

Twelve Monkeys legt bij de productie van e-liquids met name de nadruk op gecombineerde fruitsmaken. Wat Twelve Monkeys verder speciaal maakt is dat niet iedere smaak dezelfde VG en PG verhouding heeft. Afhankelijk van de gekozen smaak bevatten de e-liquids van Twelve Monkeys één van de volgende verhoudingen:
  • 90/10 (VG/PG)
  • 80/20 (VG/PG)
  • 70/30 (VG/PG)

Welke clearomizer gebruik je in combinatie met Twelve Monkeys e-liquid?

Ondanks de verschillende PG en VG verhoudingen zijn alle clearomizers uit het assortiment van SmokeSmarter geschikt voor het gebruik van de e-liquids van Twelve Monkeys. Twelve Monkeys adviseert zelf het gebruik van een RTA, RDA en Sub-Ohm clearomizers voor een optimale smaakbeleving.

Heb je toch vragen over het gebruik van Twelve Monkeys e-liquid in combinatie met jouw clearomizer of e-sigaret? Stel ze dan aan onze klantenservice. Wij helpen jou graag verder.

Wereldwijd gewaardeerd

De e-liquids van Twelve monkeys worden wereldwijd goed gewaardeerd. In het jaar 2019 zijn ze genomineerd op de Vape awards voor:
  • Het beste internationale merk
  • E-liquid, beste fruitsmaak
  • E-liquid, beste cornflakes smaak

Meer weten over Twelve Monkeys?

Heb je nog vragen over Twelve Monkeys of heb je andere e-sigaret gerelateerde vragen? Stel ze dan aan het deskundige team van SmokeSmarter. De klantenservice is bereikbaar via verschillende kanalen zoals de live chat, WhatsApp en per e-mail.