Supersmoker kopen

Een supersmoker kopen doe je bij SmokeSmarter. Een supersmoker is een ander woord voor een e-sigaret. Deze producten dienen als alternatief voor het analoog roken en zijn enkel geschikt als alternatief. Bij SmokeSmarter hebben we een zeer breed assortiment om de juiste keuze te maken bij een supersmoker kopen.
Eleaf iStick S80
Eleaf iStick S80
Beginner
Migo Kwiq (wegwerp)
Migo Kwiq (wegwerp)
Beginner
Vaporesso SWAG II
Vaporesso SWAG II
Expert
SMOK Stick V8 (EU)
SMOK Stick V8 (EU)
Beginner
Geekvape Aegis Mini
Geekvape Aegis Mini
Ervaren
Joyetech Exceed X
Joyetech Exceed X
Beginner
Eleaf iStick T80 (2ml)
Eleaf iStick T80 (2ml)
Beginner
Eleaf iStick Amnis
Eleaf iStick Amnis
Beginner
Aspire Zelos 2.0
Aspire Zelos 2.0
Ervaren
SMOK SCAR-18 (2ml)
SMOK SCAR-18 (2ml)
Ervaren
Zo zijn er verschillende types om over te stappen, maar hebben we ook een breed aanbod in types welke geschikt zijn voor de meer ervaren gebruiker. Deze geavanceerde types hebben in vergelijking met de instapmodellen meer mogelijkheden qua instellingen. Hiermee kun je dus je eigen gewenste instellingen gebruiken om tot een zo prettig mogelijk gebruik te komen.

Wat zijn de verschillen bij een supersmoker?

Een supersmoker kopen kan een zoektocht zijn door het grote aanbod in verschillende producten. Daarom is het verstandig vooraf goed te bepalen waar precies je behoeftes liggen en welke wensen je hebt bij het aanschaffen van een supersmoker.

Om te beginnen is het belangrijk te weten wat je belangrijk vindt bij een supersmoker kopen. Moet het een klein type zijn, welke niet veel damp geeft, of juist een geavanceerd type waarbij er veel mogelijkheden zijn om de e-sigaret in te stellen naar wens. Daarnaast zijn de meeste supersmokers ook beschikbaar voor directe of indirecte inhalatie. Twijfel je over de keuze hierin, vraag het ons gerust.

Welke producten ontvang ik bij een supersmoker kopen?

Bij de de meeste types van een supersmoker ontvang je een complete e-sigaret met accessoires, echter zal wanneer de batterij verwisselbaar is, hier geen batterij bij zitten. Bekijk daarom of bij de supersmoker die je gekozen hebt alle producten erbij zitten welke je nodig hebt om te kunnen beginnen.

Bij het kopen van een supersmoker zullen wij nooit de e-liquids toevoegen. Deze e-liquids hebben we beschikbaar in verschillende nicotinegehaltes, maar ook zonder nicotine. Kun je de gewenste smaak niet vinden, vraag het ons, dan kunnen wij hier een advies op maat over geven.

Meer weten over het kopen van een supersmoker?

Stel gerust al je vragen aan onze klantenservice. Zij helpen jou graag verder en voorzien je graag van een passend advies!