Sigaretten zonder nicotine

Ben je op zoek naar sigaretten zonder nicotine? Wij verkopen een ruim aanbod aan e-sigaretten met e-liquids. De e-liquid is de vloeistof die wordt gebruikt in een e-sigaret. Wij verkopen van bijna elke vloeistof ook een nicotinevrije variant.
Zo kun je toch het roken ervaren, zonder dat je nicotine binnen krijgt.

De voordelen van sigaretten zonder nicotine

Het grote voordeel van sigaretten zonder nicotine is dat je de verslavende stof nicotine niet meer binnenkrijgt, terwijl je wel de ervaring van het roken ervaart.
Voor veel dampers is het uiteindelijk dan ook het doel om een e-sigaret zonder nicotine te gebruiken. Het is dan ook mogelijk om zo langzaam af te bouwen in de hoeveelheid nicotine die in je e-sigaret zit.

Wij verkopen e-sigaretten met verschillende nicotinegehaltes. Wij bieden nicotinegehaltes aan van 0mg, 3mg, 6mg, 12mg en 18mg. Een e-liquid van 12mg is vergelijkbaar met reguliere sigaretten. Vind je het dus lastig om in een keer over te stappen van reguliere sigaretten naar e-sigaretten zonder nicotine, dan kun je ervoor kiezen om eerst te kiezen voor een e-liquid met minder nicotine, zoals bijvoorbeeld 3mg of 6mg. En dan later over te stappen naar een e-liquid die helemaal geen nicotine meer bevat.

Groot assortiment e-liquids bij SmokeSmarter

Wij verkopen veel verschillende soorten e-liquids van veel verschillende merken. In totaal verkopen we 500 verschillende e-liquids. Voor iedereen zit er wel een geschikte e-liquid bij. Voordat je de e-liquid toevoegt aan het winkelmandje kun je kiezen uit het nicotinegehalte. Voor een e-liquid zonder nicotine moet je kiezen voor 0mg nicotine.

Ook als je zelf je e-liquids maken wil, verkopen wij hiervoor de materialen om het met en zonder nicotine te maken. De base die je hiervoor nodig hebt, verkopen wij zowel met als zonder nicotine. Met aroma’s kun je dan smaak toevoegen aan jouw zelfgemaakte e-liquid.

Heb je vragen over sigaretten zonder nicotine?

Wil je graag meer weten over sigaretten zonder nicotine of over het afbouwen van nicotine? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of stel je vraag via onze live chat. We geven graag advies en helpen je met de keuze voor de meeste geschikte e-liquid voor jou!