Esmoker kopen

Wil jij een esmoker kopen? Dan ben je bij SmokeSmarter aan het juiste adres!
Een esmoker wordt ook wel een e-sigaret, elektrische sigaret of vape genoemd. In dit apparaat stop je vloeistof, ook wel e-liquid genoemd, en dit wordt omgezet in damp, welke je kunt inhaleren.
Eleaf iStick S80
Eleaf iStick S80
Beginner
Migo Kwiq (wegwerp)
Migo Kwiq (wegwerp)
Beginner
Vaporesso SWAG II
Vaporesso SWAG II
Expert
SMOK Stick V8 (EU)
SMOK Stick V8 (EU)
Beginner
Geekvape Aegis Mini
Geekvape Aegis Mini
Ervaren
Joyetech Exceed X
Joyetech Exceed X
Beginner
Eleaf iStick T80 (2ml)
Eleaf iStick T80 (2ml)
Beginner
Eleaf iStick Amnis
Eleaf iStick Amnis
Beginner
Aspire Zelos 2.0
Aspire Zelos 2.0
Ervaren
SMOK SCAR-18 (2ml)
Ervaren

Welke esmoker moet ik kopen?

SmokeSmarter biedt een breed assortiment aan starter sets waarbij rekening is gehouden met allerlei factoren zoals gebruiksgemak. Ook is er rekening gehouden met de ervaring van de gebruiker. Zo bieden wij ook startersets aan voor beginners, de gemiddelde gebruiker en gevorderde gebruikers.

Als je een esmoker wilt kopen, dien je rekening te houden met een aantal factoren, zoals het formaat, de hoeveelheid damp die je wilt, of hij makkelijk te gebruiken moet zijn of iets geavanceerder mag zijn en als laatste natuurlijk het budget wat je ervoor over hebt. Daarnaast vind je de vorm misschien ook wel heel belangrijk.

Denk hier dus goed over na voordat je een esmoker aanschaft. Als je vragen hebt over een van deze factoren mag je altijd contact met ons opnemen via onze live chat of onze klantenservice.

Groots assortiment e-liquid

In je esmoker stop je een vloeistof, de e-liquid. Deze zorgt voor de smaak van de esmoker. Hierin zijn dan ook veel verschillende smaken te koop, zodat er genoeg gevarieerd kan worden. Wij verkopen meer dan 500 verschillende soorten e-liquids van verschillende merken. Van tabakssmaken tot fruitige smaken. Van zoete smaken tot aparte smaken. Voor iedereen is er dus wel een e-liquid te krijgen die in de smaak valt.

Heb je vragen over het kopen van een esmoker?

Weet je niet welke esmoker of starterset het beste bij je past? Of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op via onze live chat of onze klantenservice. Wij geven je graag advies!