Elektronisch roken

Wil je graag beginnen met elektronisch roken? Dan ben je bij SmokeSmarter aan het goede adres. Met meer dan 60 verschillende soorten e-sigaretten, zit er vast en zeker een passende elektronische sigaret voor je bij, waarmee je elektronisch kunt roken.

Wat heb ik nodig voor het elektronisch roken?

Als eerste is de elektronische sigaret zelf het allerbelangrijkste. Je kunt eventueel zelf een e-sigaret samenstellen, maar we hebben ook complete sets, kant-en-klaar vanuit de producent.

Daarnaast heb je ook vloeistof nodig. Binnen de wereld van elektronisch roken worden deze ook wel e-liquids genoemd. Deze hebben we in heel veel verschillende smaken, met verschillende nicotinegehaltes of zelfs geheel nicotinevrij.

Deze e-liquids hebben daarnaast een bepaalde samenstelling. Een e-liquid bestaat namelijk uit PG en/of VG. De stof PG staat kort gezegd voor de kriebel in je keel (throat hit) en is de grootste smaakdrager. De stof VG zorgt juist weer voor de hoeveelheid damp.

Wil je van allebei een beetje? Dan kun je bijvoorbeeld gaan voor een e-liquid die een 50% PG en 50% VG samenstelling heeft. Zodoende heb je veel smaak, maar ook een goede hoeveelheid damp.

Geavanceerder elektronisch roken

Dan hebben we veel elektronische sigaretten die gebruik maken van een interne batterij, maar daarnaast hebben we ook een aantal geavanceerdere modellen die gebruik maken van een externe batterij.

Als je daarom voor een geavanceerd model gaat, zul je er zeer waarschijnlijk ook een (of meerdere) 18650 batterij(en) moeten aanschaffen. Daarnaast is het raadzaam dan ook meteen voor een externe oplader te gaan.

Nog vragen over het elektronisch roken?

Heb je hulp nodig bij het elektronisch roken? Weet je nog niet welke elektronische sigaret voor jou geschikt is? Schakel dan de hulptroepen in en neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen jou graag verder met persoonlijk advies en zijn van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur beschikbaar.