Elektrische smoker

Een elektrische smoker is een e-sigaret welke als alternatief kan dienen. Bij SmokeSmarter zijn verschillende types elektrische smokers verkrijgbaar. Zo hebben we voor de beginner geschikte types, maar ook voor de meer ervaren gebruiker. Ben je nog aan het oriënteren en op zoek naar een geschikt type, dan zou de Justfog Q16 een geschikt model kunnen zijn.
Geekvape Aegis Mini
Geekvape Aegis Mini
Ervaren
Joyetech Exceed X
Joyetech Exceed X
Beginner
Eleaf iStick T80 (2ml)
Eleaf iStick T80 (2ml)
Beginner
Eleaf iStick Amnis
Eleaf iStick Amnis
Beginner
Aspire Zelos 2.0
Aspire Zelos 2.0
Ervaren
Justfog Q16 Pro
Justfog Q16 Pro
Beginner
Justfog Q16
Justfog Q16
Beginner
Justfog Q-Easy 3
Justfog Q-Easy 3
Beginner
SMOK Stick V8 Baby
SMOK Stick V8 Baby
Beginner
SMOK Priv M17
SMOK Priv M17
Beginner

Waar zitten de verschillen in bij een elektrische smoker

Elke elektrische smoker heeft zijn eigen kwaliteiten. Zo is de ene juist gericht op de beginner, terwijl de ander gericht is op de meer ervaren gebruiker. Bij sommige elektrsiche smokers is de batterij verwisselbaar, terwijl de ander een interne batterij heeft. Bij een type met verwisselbare batterij heb je een of meerdere 18650 batterij(en) nodig. Deze kun je via een usb kabel opladen of met een externe lader welke gemaakt zijn om 18650 batterijen op te laden. Ben je nog niet zeker welke keuze je moet maken bij een elektrische smoker, vraag het ons gerust.

Wat zit er bij een elektrische smoker?

Wanneer je een keuze gemaakt hebt voor een elektrische smoker, is het ook belangrijk te bekijken wat er allemaal bij de elektrische smoker zit. Het kan namelijk zijn dat hierbij de bijbehorende batterij nog ontbreekt, of dat je nog graag een extra oplader wilt om je elektrische smoker gemakkelijk op te kunnen laden. Ook zal er bij een elektrische smoker nooit een e-liquid standaard meegeleverd worden, aangezien deze er in vele soorten zijn, met óf zonder nicotine. Ben er daarom van bewust dat je alles in een keer neemt en je klaar bent voor gebruik. Zo hoef je dit niet direct na te bestellen.

Meer weten over de elektrische smoker?

Heb je vragen over een of meerdere elektrische smokers uit ons assortiment? Of wil je meer weten over het elektrisch roken zelf? Vraag het onze klantenservice dan gerust. Wij hebben door jaren ervaring altijd een advies op maat klaarstaan.