E sigaret zonder nicotine

Ben je op zoek naar een e sigaret zonder nicotine? Op SmokeSmarter.nl vind je een ruim aanbod e-sigaretten en e-liquids. De e-liquid is de vloeistof die gebruikt wordt in je e-sigaret. Van bijna elke vloeistof is ook een nicotinevrije variant beschikbaar. Zo koop je bij ons eenvoudig een e sigaret zonder nicotine.
Vaporesso SWAG II
Vaporesso SWAG II
Expert
SMOK Stick V8 (EU)
SMOK Stick V8 (EU)
Beginner
Geekvape Aegis Mini
Geekvape Aegis Mini
Ervaren
Joyetech Exceed X
Joyetech Exceed X
Beginner
Eleaf iStick T80 (2ml)
Eleaf iStick T80 (2ml)
Beginner
Eleaf iStick Amnis
Eleaf iStick Amnis
Beginner
Aspire Zelos 2.0
Aspire Zelos 2.0
Ervaren
Justfog Q16 Pro
Justfog Q16 Pro
Beginner
Justfog Q16
Justfog Q16
Beginner
Justfog Q-Easy 3
Justfog Q-Easy 3
Beginner

E sigaret zonder nicotine gebruiken

Het is dus heel eenvoudig om een e sigaret zonder nicotine te gebruiken. Bijna elke e-liquid in de gewenste smaak is verkrijgbaar met 0mg nicotine. Dit betekent dat de vloeistof geen nicotine bevat. Voor veel dampers is het een doel om uiteindelijk een e-sigaret zonder nicotine te gebruiken. Deze verslavende stof is dan niet meer aanwezig bij het elektronisch roken.

Keuze voor de e-sigaret zonder nicotine

SmokeSmarter maakt vrijwel alleen gebruik van e-sigaretten die werken met e-liquids. Omdat vrijwel elke e-liquid verkrijgbaar is met 0mg nicotine kun je voor elke gewenste smaak kiezen. Ook het model dat je kiest om te starten met dampen zonder nicotine maakt dus niet uit. Je kunt kiezen voor elke type e-sigaret, met uitzondering van een aantal POD-modellen.

Een e-sigaret gebruiken zonder nicotine kan met bijvoorbeeld de e sigaretten:
Bovenstaande modellen zijn eenvoudig in gebruik en ideaal voor beginners. Uiteraard kun je ook een keuze maken uit een van de overige modellen uit het assortiment van SmokeSmarter.

Waarom kiezen voor SmokeSmarter?

Bij SmokeSmarter kun je terecht voor persoonlijk advies. Stel daarom eenvoudig je vragen via onze live-chat. De deskundige customer support staat elke dag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Uiteraard kun je ook bellen of mailen. Voor onze contactgegevens bekijk je de klantenservice pagina.

Streven naar klanttevredenheid

Bij SmokeSmarter willen we er graag voor zorgen dat je tevreden bent met je aankoop. Onze service is erg belangrijk voor ons. Ook na je aankoop kun je daarom bij ons terecht met al je vragen.