Dking

Dking is een e-liquid merk, wat voorheen onder de naam Dekang bestond. Dit merk e-liquids is al sinds het begin van de opkomst van e-sigaretten een welbekend en gerespecteerd e-liquid merk.

Dking staat voor eenvoudige maar kwalitatieve e-liquids, die geen diep gelaagde smaken hebben, maar juist gebaseerd zijn op bestaande smaken. De e-liquids van Dking worden geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk en hebben alle kwaliteitstesten doorstaan en zijn voorzien van een doosje met een bijsluiter in de binnenkant van het label van de e-liquid.

E-liquid

Wat typeert Dking e-liquid?

Dking is een van de allereerste merken e-liquid die in de e-sigaret wereld ontstaan is. Dking is nog steeds een groot begrip doordat ze al ruim 10 jaar bestaan en op erg veel plekken te koop zijn. De e-liquids van Dking typeren de zeer uitgebreide keuze in verschillende smaken, waarbij de tabakswaren lijken op de bekende tabak smaken. Waarbij ook de fruitsmaken lijken op de bekende soorten fruit. Ook heeft Dking meerdere krachtige menthol en muntsmaken.

De smaken typeren zich ook omdat Dking een e-liquid merk is wat een PG/VG verhouding heeft van 80/20. Met een PG van 80% heeft Dking erg krachtige smaken en iets minder dan gemiddelde damp, maar nog steeds een erg goede dampproductie. Ook zorgt deze hoge PG-verhouding voor een goede throathit (de kriebel in je keel).

Voor welke e-sigaret is Dking e-liquid geschikt?

De e-liquids van Dking komen over het algemeen in elke e-sigaret tot hun recht. Door de wat hogere PG verhouding, wordt deze vooral in de wat minder krachtige e-sigaretten gebruikt, omdat de PG voor een stevige throat hit zorgt (keelgevoel). Dat kan op de wat zwaardere e-sigaretten als te heftig ervaren worden.

De e-liquids van Dking zijn verkrijgbaar zonder nicotine en in nicotine gehaltes van 3mg tot en met 18mg.

Meer weten over Dking?

Twijfel je welke smaak het beste bij je past? Vraag dan gerust om hulp via onze klantenservice. Wij helpen jou graag verder met al jouw vragen.