Dekang liquids

Ben je op zoek naar Dekang liquids? Dan ben je aan het goede adres. Ondanks dat ze niet meer onder het merk Dekang te vinden zijn bij SmokeSmarter, zijn de smaken nagenoeg hetzelfde gebleven, maar dan onder de nieuwe naam Dking.

Van Dekang liquids naar Dking liquids?

Omdat Dekang niet meer geheel aan de eisen van de tabakswet kon voldoen, zijn wij noodgedwongen opzoek gegaan naar een alternatief.
En dat alternatief is Dking geworden.

Doordat enkele ingrediënten van de Dekang liquids niet meer zijn toegestaan dankzij die tabakswet, zijn de smaken van Dekang niet één op één na te maken. De smaken van Dking komen echter zo dicht mogelijk in de buurt van de originele smaken van Dekang, maar kunnen dus minimaal afwijken.

De nieuwe Dking e-liquids zijn uitvoerig getest en vergeleken met die van Dekang door zowel onszelf als een zeer bekende en ervaren producent die Dking voor ons heeft geproduceerd.

De prijs is uiteraard hetzelfde gebleven, en ook het uiterlijk van de doosjes en flesjes is nagenoeg gelijk en zeer herkenbaar. Het ziet er alleen allemaal net iets moderner en gelikter uit.

Welke smaken van Dekang liquids zijn gebleven?

We hebben ervoor gekozen om de beste en meestverkochte smaken van Dekang onder te brengen bij het nieuwe merk Dking. Het gaat hierbij om maar liefst 20 smaken. Hier zitten zowel tabakssmaken, fruitsmaken als mentholsmaken tussen, dus er is nog steeds voor ieder wat wils. We zijn daarnaast zelfs aan het kijken of we hier nog een aantal geheel nieuwe smaken aan kunnen toevoegen, om het assortiment Dking liquids nog verder uit te breiden.

Meer weten over Dking of Dekang liquids?

 Neem dan gerust contact op met onze klantenservice per telefoon, e-mail, WhatsApp of kom gezellig langs in onze winkel. Onze klantenservice vertelt je graag alles over Dekang en Dking. De online klantenservice is beschikbaar op maandag tot en met donderdag van 09:00 tot 21:00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur.