Vampire Vape

Vampire Vape is eigenlijk een zeer jong bedrijf nog, want ze zijn pas opgericht in 2012 in het Verenigd Koninkrijk door Phil Boyle en Nathan Walton. Vampire Vape is echter inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste e-liquid merken. Want wie kent de smaken Heisenberg en Pinkman van Vampire Vape nou niet?

E-liquid

Bekijk alles (18)

Benieuwd naar alles van Vampire Vape E-liquid?

Bekijk alles (18)

Aroma

Shake & Vape

Bekijk alles (10)

Benieuwd naar alles van Vampire Vape Shake & Vape?

Bekijk alles (10)

Waar kan ik Vampire Vape kopen in Nederland?

Bij SmokeSmarter! Met trots mogen wij onszelf het officiële verkooppunt van Vampire Vape noemen, in Nederland. Dit betekent dat wij met onze groothandel als enige uit Nederland direct kunnen inkopen bij Vampire Vape zelf.


Welke Vampire Vape juice bestaat er eigenlijk?

Voor de e-sigaret heb je natuurlijk verschillende soorten vloeistoffen. Vampire Vape is een expert in alle soorten. Hieronder daarom even kort omschreven welke vloeistoffen Vampire Vape allemaal produceert en de kenmerken hiervan.


Vampire Vape e liquid

Dit is toch wel de meest bekende categorie. E-liquid is eigenlijk dé vloeistof voor een e-sigaret. Het is kant-en-klaar en direct klaar voor gebruik.
 

PG/VG-verhouding van Vampire Vape

De e-liquids van Vampire Vape hebben een verhouding van 60%PG/40%VG. 
 
De stof PG staat voor de smaak en de kriebel in je keel (throathit) en de stof VG staat voor de hoeveelheid damp. Vampire Vape maakt dus gebruik van een mooie balans van de stoffen PG en VG in hun e-liquids.
 

Met en zonder nicotine

De e-liquids van Vampire Vape kun je met en zonder nicotine kopen. Je hebt hier de keuze uit verschillende nicotinegehaltes, waaronder ook nicotinevrij.
 

Vampire Vape nic salts

Naast de reguliere e-liquids zijn er van hun bestverkochte smaken ook een Vampire Vape nic salt uitgebracht, waarbij je kunt kiezen tussen 10mg of 20mg nicotinezout.
 
Nic salts e-liquids zijn in het kort vloeistoffen die een natuurlijke vorm van nicotine bevatten, die uit de binnenkant van tabaksbladeren wordt gehaald. Een kenmerk van nic salt is ook dat het sneller wordt opgenomen in het bloed, in vergelijking met een reguliere e-liquid. Hierdoor zijn nic salts het beste te gebruiken met pod e-sigaretten.
 

Vampire Vape aroma

Naast kant-en-klare e-liquids en nic salts staat Vampire Vape ook bekend om de vele aroma’s die ze hebben uitgebracht. Een aroma is simpel gezegd een smaakstof. Met een Vampire Vape aroma kun je daarom helemaal zelf je e-liquid mengen, door er een basisvloeistof (en eventueel) nicotine toe te voegen.
 

Geen grotere flesjes aroma, zoals 30ml?

Vroeger hadden we Vampire Vape aroma ook in 30ml beschikbaar, maar helaas is de limiet van een flesje vloeistof, waaronder ook aroma’s, op dit moment 10ml. Dit is zo vastgelegd in de Nederlandse tabakswet.
 

De smaken van Vampire Vape

Vampire Vape is ooit begonnen met 12 smaken en stonden vooral heel erg bekend om hun anijs-achtige smaken en hun ouderwetse (retro) zoete smaken. Ze hebben er in ieder geval menig award en prijs mee gewonnen! Inmiddels is hun assortiment uitgegroeid tot meer dan 54 smaken, waaronder een aantal hele bekende:
 

Vampire Vape Heisenberg en Pinkman

In het jaar 2014 heeft Vampire Vape speciaal voor VapeFest (een beurs over vapen) twee Limited Edition smaken uitgebracht, namelijk Heisenberg en Pinkman.
 
Deze waren echter zó goed, dat het niet bij een Limited Edition bleef. Deze twee smaken zijn inmiddels zo razend populair en gewild, dat Heisenberg en Pinkman niet alleen meer worden geassocieerd met de bekende hitserie Breaking Bad, maar de namen worden ook direct gelinkt aan Vampire Vape.
 

Vampire Vape Heisenberg

Deze prijswinnende e-liquid is een fruitige sensatie van gemengde rode bessen overgoten met een koel menthol briesje. De verhouding tussen fruit en menthol is uitgebalanceerd, waardoor deze e-liquid een all day vape kan zijn.
 
Heisenberg is verkrijgbaar in de volgende vormen:

Vampire Vape Pinkman

Pinkman is een zoete smaak bomvol met een grote verscheidenheid aan gemengd fruit. Deze 10ml e-liquid is verfrissend met een intense smaak, die smaakt naar de meest versgeplukte vruchten. 
 
Pinkman is verkrijgbaar in de volgende vormen:
 

Wil je Vampire Vape bestellen, maar heb je vragen over de Vampire Vape e liquids?

Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij kunnen je uit eigen ervaring alles vertellen over de e liquids en smaken van Vampire Vape en andere merken.