RDTA kopen

Een RDTA staat voor Rebuildable Dripping Tank Atomizer. Het betreft een combinatie van de verschillende atomizers RTA en RDA. Een RDTA dien je zelf op te bouwen met zelf gewikkelde of pre made coils en het katoen. Het is in principe een RDA (dripper) met daarbij een tankgedeelte. Een RDTA koop je eenvoudig op onze website.

Waarom een RDTA kopen?

De meest voorkomende reden om een RDTA aan te schaffen is de ultieme smaak en dampbeleving. Voor velen geeft een dripper de ultieme smaak en dampbeleving, echter mist een dripper een reservoir voor extra liquid. Dat is met een RDTA verleden tijd.

Eigenschappen RDTA

Zoals eerder genoemd heeft een RDTA dezelfde damp eigenschappen als een RDA. Dit komt door het zelf opbouwen van het deck. Deze kun je op veel verschillende manieren opbouwen waardoor de eigenschappen volledig persoonlijk kunnen worden toegepast.

Benodigdheden naast een RDTA

Om een RDTA te bouwen heb je verschillende spullen nodig:
  • Coils, dit kan zelf gewikkeld draad zijn of pre made coils
  • Wick: dit is het katoen(lontje) wat tussen de coils wordt gezet
  • Tools: om alle schroefjes, coils en wick te bevestigen dien je verschillende soorten gereedschap te gebruiken. Al deze benodigdheden vind je in complete DIY-sets.

Welke Mod past goed bij mijn RDTA?

Een RDTA past op vele Mod’s, echter dien je rekening te houden met de afmeting van jouw RDTA. Daarnaast is het gebruik van het aantal coils van belang bij de aanschaf van een box mod. Wanneer je gebruik maakt van meerdere coils is het verstandig om een krachtige box mod kiezen met bijvoorbeeld een power van 80 watt of meer.

Waar op letten tijdens de aanschaf?

Tegenwoordig zijn er veel verschillende types RDTA’s. Wanneer je een nieuwe clearomizer wilt aanschaffen dien je jezelf af te vragen hoe groot het build deck mag zijn, hoeveel coils er bevestigd kunnen worden en natuurlijk hoe deze eruitziet.

Meer weten over het kopen van een RDTA?

Heb je nog vragen over onze producten of het opbouwen van je atomizers? Stel ze dan gerust aan onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!