Pinky Vape E-liquid

Pinky Vape is fabrikant van e-liquids die geschikt zijn om te dampen in een e-sigaret. De e-liquids van Pinky Vape worden geproduceerd door een Poolse fabrikant genaamd Way2Web. Way2Web is een van de grotere producenten van hoogwaardige e-liquids. Doordat Way2Web gevestigd is in Europa voldoet het direct aan de hoge kwaliteitseisen die vandaag de dag worden gesteld aan de productie van e-liquids.
Meer info
4 producten

E-liquid

4 producten
De e-liquids voldoen naast de kwaliteitseisen aan de vloeistof ook aan de kwaliteitseisen van de verpakkingen. Alle e-liquids van Pinky Vape zijn verpakt in 10ml flesjes die zijn uitgevoerd met kindveilige sluitingen. 

De smaken van Pinky Vape

Het smaken aanbod van Pinky Vape is in de afgelopen jaren steeds wat toegenomen. En door de meerdere jaren ervaring op het gebied van het produceren van smaken is Pinky Vape in vrijwel iedere smaakcategorie terug te vinden.

Pinky Vape is vertegenwoordigd met diverse fruitsmaken, tabakssmaken maar ook verschillende zoete e-liquids zijn beschikbaar.

Hoe kan ik Pinky Vape gebruiken?

Pinky Vape heeft voor al zijn smaken ervoor gekozen om dezelfde PG (Propyleen Glycol) en VG (Vegetable Glycerin) verhouding te gebruiken.
Pinky Vape gebruikt voor al zijn e-liquids een ratio van 40 PG en 60 VG.

Propyleen Glycol is een dunnere vloeistof die meer smaakdragend is en zorgt voor de zogeheten ‘throathit’. De throathit is het keelgevoel wat je ervaart tijdens het inhaleren.
Vegetable Glycerine is een dikkere vloeistof die zorgt voor de hoeveelheid damp, zoeter is van smaak en juist wat zachter aanvoelt in de keel.

Doordat Pinky Vape een zeer gangbare PG/VG-verhouding gebruikt is het voor vrijwel iedere clearomizer te gebruiken. Het kan in dit geval zowel gebruikt worden in kleinere MTL (mouth-to-lung) clearomizers als in grotere DL (direct-lung) clearomizers.

Meer weten over Pinky Vape?

Wil je meer informatie over de smaken van Pinky Vape of heb je vragen over een e-sigaret, e-liquids of andere producten in het assortiment van SmokeSmarter? Stel ze dan gerust aan onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met al je vragen!