Millers Juice E-liquid

Millers Juice is een van de eerste Nederlandse procenten van e-liquids en worden voor de volle 100% in Nederland geproduceerd. Millers Juice biedt een Silver Line, een Gold Line en een Platinum Line. Het merk is ontstaan in 2014 en heeft sindsdien vele klanten verworven.

Millers Juice onderscheid zich door gebruik te maken van ingrediënten die van zeer hoge kwaliteit zijn en volledig bestaan uit grondstoffen die zijn geworven uit Nederland. Millers Juice heeft de vele klanten ook te danken aan het brede aanbod van smaken en verhoudingen. Door dit brede aanbod is het voor vrijwel alle clearomizers en e-sigaretten te gebruiken.
Meer info
4 producten

E-liquid

4 producten

Millers Juice Silver Line

Millers Juice heeft het brede assortiment van liquids onderverdeeld in meerdere categorieën. Een van die categorieën is de Millers Juice Silver Line. De smaken die in de Millers Juice Silver Line terug te vinden zijn voornamelijk tabaksmaken zoals Shag, Desert, Sigaar maar ook de welbekende RY4.

Naast de tabaksmaken vind je ook fruitsmaken in deze categorie, denk hierbij aan Appel, Banaan, Watermeloen of Ananas. Ben je meer opzoek naar een frisse smaak is dit ook mogelijk vanwege de smaken Menthol, Mint en Pepermunt. De liquids uit de Silver Line worden veelal gebruikt in penvormige modellen en MTL (mouth-to-lung) clearomizers, dit komt omdat de liquids een verhouding hebben van 70% PG en 30% VG.

Millers Juice Gold Line

Naast de welbekende smaken in de Millers Juice Silver Line heeft Millers Juice zich ook gericht op wat complexere smaken. Naast het feit dat de liquids unieker zijn van smaak hebben ze ook een andere PG/VG verhouding.

De Gold Line van Millers Juice bestaat namelijk uit een reeks met liquids die een verhouding hebben van 50/50 PG/VG en een serie die voor 100% bestaat uit VG. De laatste serie wordt vaal gebruikt voor mensen die last hebben van een PG allergie. De smaakcombinaties in de Millers juice Gold Line lopen erg uiteen.

Millers Juice Platinum Line

Deze nieuwe lijn bestaat voor 50% uit PG en 50% uit VG en bestaat voornamelijk uit verschillende tabakssmaken met daarnaast nog een paar andere bijzondere smaken die niet onder tabak vallen. Deze lijn is qua prijs misschien iets duurder dan de Silver Line, maar dat proef je dan ook terug. De recepten zijn wat specialer en de Platinum e-liquids zijn daarom zeer geschikt voor een speciaal moment van de dag.

Meer weten over Millers Juice?

Wil je meer informatie over liquids van Millers Juice of van een van de smaakjes? Vraag het direct na bij onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met al je vragen!