Kruidensigaret kopen

Wil jij een kruidensigaret kopen? Kruidensigaretten worden vaak gekocht als alternatief voor normale sigaretten. Dit wordt vaak gedaan omdat een kruidensigaret geen tabak bevat.

Bij SmokeSmarter.nl kiezen we er bewust voor geen kruidensigaretten te verkopen maar uitsluitend elektronische sigaretten aan te bieden als alternatief voor roken. Elektronische sigaretten bevatten ook geen tabak maar verdampen door middel van verhitting een vloeistof die wel of geen nicotine kan bevatten.
Geekvape Aegis Mini
Geekvape Aegis Mini
Ervaren
Joyetech Exceed X
Joyetech Exceed X
Beginner
Eleaf iStick T80 (2ml)
Eleaf iStick T80 (2ml)
Beginner
Eleaf iStick Amnis
Eleaf iStick Amnis
Beginner
Aspire Zelos 2.0
Aspire Zelos 2.0
Ervaren
Justfog Q16 Pro
Justfog Q16 Pro
Beginner
Justfog Q16
Justfog Q16
Beginner
Justfog Q-Easy 3
Justfog Q-Easy 3
Beginner
SMOK Stick V8 Baby
SMOK Stick V8 Baby
Beginner
SMOK Priv M17
SMOK Priv M17
Beginner

Alternatief voor een kruidensigaret kopen

Een e-sigaret bevat evenals een kruidensigaret geen tabak. Wanneer je kiest voor de e-sigaret heb je de keuze voor een vloeistof.
Deze vloeistof wordt e-liquid genoemd en is verkrijgbaar in verschillende smaken.

De verschillen tussen een e-sigaret en kruidensigaret uitgelegd:

E-liquids verkrijgbaar voor de e-sigaret

Sommige mensen kiezen voor een kruidensigaret kopen omdat ze de smaak van de kruidensigaret prettig vinden. E-liquids voor de e-sigaret zijn ook verkrijgbaar in tal van smaken zodat je altijd een smaak kunt vinden die je smaakvol vind. Je hebt ook altijd de mogelijkheid om twee smaken te mengen om te komen tot jouw eigen smaak.

Zelf e-liquid maken

Naast het mengen van e-liquids kun je er ook voor kiezen om je eigen e-liquid te maken. Dit doe je door een smaakaroma te maken met een smaakloze basisvloeistof, ook wel base genoemd.

Het voordeel van zelf e-liquid maken is dat je zelf kunt bepalen hoe krachtig je smaak is door de verhouding aroma/base naar eigen wens samen te stellen.

E-sigaret als alternatief voor de kruidensigaret kopen

Kiezen voor een e-sigaret in plaats van een kruidensigaret kan door de verschillen op het begin wellicht wat lastig zijn, mede door de vele verschillende e-sigaretten die er verkrijgbaar zijn.

Laat je daarom adviseren door het klantenservice team van SmokeSmarter. Zij kunnen je helpen met het beantwoorden van al je vragen.