Hexa

De Hexa pod e-sigaret verscheen medio 2018 op de markt van elektronische rookwaren. Inmiddels is er ook een versie Hexa 2.0 op de markt gebracht en zijn er nieuwe smaken Hexa 2.0 pods bijgekomen. 

Oplader

Wat is een Hexa vape?

De Hexa vape bestaat uit een batterij met een capaciteit van 350mAh en een pod met een inhoud van 2ml. De Hexa maakt geen gebruik van een knopje. De batterij schakelt zichzelf helemaal automatisch in als je een hijsje neemt.

De Hexa vape werkt daarnaast nog net iets anders, maar een stuk makkelijker, als de doorsnee e-sigaret. Bij de Hexa hoef je namelijk niet de vloeistof te vervangen. Ook de coil (het verdampertje binnenin) hoef je niet te vervangen. De Hexa vape maakt namelijk gebruik van Hexa vape pods.

Wat zijn Hexa vape pods?

De Hexa is dus een zogenaamd pod-systeem. De pod is in dit geval het onderdeel wat je kunt vervangen en waar de vloeistof en coil in zit. Deze vervang je dus in zijn geheel.

Doordat er gebruik gemaakt wordt van keramische coils, gaan deze erg lang mee. Een ander voordeel van keramische coils is dat deze geen andere smaak afgeven dan de pure smaak van de vloeistof die erin zit.

Waarom is er een Hexa 2.0 vape?

Sinds mei 2019 is de nieuwe Hexa 2.0 op de markt gebracht en zijn er wat verbeteringen doorgevoerd naar aanleiding van feedback van gebruikers die de eerste Hexa veelvuldig hebben gebruikt.

Wat is er nieuw aan de Hexa 2.0?

Bij de Hexa 2.0 is de oplader sowieso vernieuwd. Deze had eerst een unieke aansluiting, maar is nu voorzien van micro USB. Ook is de luchttoevoer wat breder gemaakt, waardoor er geen vloeistof meer omhoog kan komen bij het nemen van een hijsje. Ook heeft de batterij wat meer vermogen qua output.

Bestaan er ook Hexa 2.0 pods?

Ja! Ook deze zijn vernieuwd en hebben een andere aansluiting. Ze passen daardoor ook niet meer op de eerste Hexa. Tezamen met het uitbrengen van de nieuwe Hexa 2.0 pods, zijn er direct ook wat meer nieuwe smaken uitgebracht. Ook kun je nu kiezen voor 10mg of 20mg nicotine.

Wat zit er precies in de Hexa 2.0 pods?

In de vloeistof van de Hexa zit een nieuw soort nicotine, namelijk nic salt ook wel nicotinezout genoemd. Dit type nicotine wordt sneller opgenomen in het bloed waardoor een snellere bevrediging en verzadiging optreedt bij de gebruiker.

Hierdoor is het mogelijk om een voldaan gevoel te krijgen, zonder direct grote wolken damp te hoeven blazen.

Wanneer moet ik de Hexa 2.0 pods vervangen?

Wanneer je Hexa geen damp meer geeft en de vloeistof in de Hexa 2.0 pod op is, kun je het bovenstuk eraf halen en er een nieuwe op klikken.

Meer weten of wil je een Hexa vape kopen?

Ben je er nog niet zeker van of de Hexa aansluit bij jouw behoeften of heb je ergens anders vragen over? Neem dan direct contact op met de klantenservice. We zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.