Elektrisch roken

Elektrisch roken is bedoeld als alternatief voor het roken van tabak, door middel van een elektronische sigaret (ook wel e-sigaret genoemd) en kan zowel met als zonder nicotine gebruikt worden.

Wat is elektrisch roken?

Een elektronische sigaret werkt door middel van het verdampen van vloeistof die e-liquid wordt genoemd. De damp die vervolgens vrij komt wordt op dezelfde manier geïnhaleerd als bij het roken van tabak.

Doordat er echter geen verbranding maar verdamping plaatsvindt, komt onder andere de schadelijke stof teer niet vrij, wat bij het roken van tabak meestal wel het geval is.

E-liquids: vloeistof voor de e-sigaret

E-liquids zijn verkrijgbaar met zeer uiteenlopende smaken. Naast de vele verschillende soorten tabakssmaken, vind je in ons assortiment ook vloeistoffen met een fruitsmaak zoals appel en watermeloen. Daarnaast bevat ons assortiment een breed scala aan liquids met een zoete smaak zoals chocolade en gebak. Liever een e-liquid zonder smaak? Ook die hebben we!

Al onze e-liquids zijn met verschillende nicotinegehaltes verkrijgbaar, waaronder een nicotinevrije variant. Dit biedt de mogelijkheid om het nicotinegehalte naar verloop van tijd op eigen tempo af te kunnen bouwen.

Elektrisch roken begint bij SmokeSmarter!

Doordat wij al vele jaren dagelijks bezig zijn met elektrisch roken en alles wat daarbij komt kijken, hebben we door de jaren heen een flinke dosis expertise opgebouwd.

Bij SmokeSmarter vinden wij het belangrijk dat jij als klant goed geïnformeerd wordt over jouw aankoop, met vliegensvlugge levering tegen een eerlijke prijs.
Bestelling op werkdagen voor 22.00u geplaatst? Deze wordt vrijwel altijd dezelfde dag verzonden en de volgende dag geleverd.

Meer weten over elektrisch roken?

Hulp nodig? We delen onze kennis graag met je! Wij staan iedere werkdag tussen 9.00 en 21.00 uur klaar voor al je vragen over elektrisch roken. Zelf je e-liquid mengen of weet je niet welke e-sigaret voor jouw geschikt is? Geen vraag is te gek voor onze klantenservice.