Electronische sigaret kopen

Wil je een electronische sigaret kopen? Dan ben je bij SmokeSmarter aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 60 verschillende soorten electronische sigaretten in ons assortiment.

Naast het kopen van een electronische sigaret, kun je bij ons ook terecht voor alle accessoires, zoals coils, glaasjes en mondstukje. Daarnaast hebben we ook meer dan 500 e-liquids in ons assortiment. Een e-liquid is de vloeistof die in een electronische sigaret wordt gebruikt.

Waar bestaat de electronische sigaret uit?

De electronische sigaret beschikt als eerste over een batterij. Bovenop de batterij zit weer een clearomizer. Een clearomizer is het tankje waar de vloeistof in gaat. In de clearomizer zit de coil. De coil is het verdampingselement die de e-liquid omzet in damp.

De stroom vanuit de batterij zorgt er namelijk voor dat de coil wordt verhit. In of om de coil zit weer katoen die de e-liquid opneemt. Doordat de coil wordt verhit, wordt de e-liquid in het katoen opgewarmd en omgezet in damp.

De coil is dan ook een onderdeel wat slijt, doordat de katoen bijvoorbeeld wat aangekoekt zal raken na verloop van tijd. Dat de coil aan vervanging toe is ga je vanzelf merken als de smaak minder wordt, of wanneer je veel moeite moet doen om damp uit de e-sigaret te krijgen.

Welke electronische sigaret zal ik kopen?

Welke electronische sigaret het beste bij jou past, is afhankelijk van meerdere factoren. Denk bijvoorbeeld aan jouw budget, je wensen, je eisen en ook je manier van inhaleren is een belangrijke factor.

Neem daarom gerust contact op met onze klantenservice.
Zij helpen jou graag verder en kijken graag met je mee welke electronische sigaret het meest geschikt is voor jou.

Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur beschikbaar.