E liquid recepten

Door de juiste e liquid recepten te gebruiken kun je de voor jou optimale smaak helemaal zelf maken. Bij het zelf maken van e liquids zijn veel verschillende recepten beschikbaar.

Omdat soms een smaak van een bepaalde aroma nog niet goed genoeg kan zijn, is het ook mogelijk om verschillende smaakstoffen met elkaar te vermengen en hiermee een zelfgemaakte e-liquid te maken. Ook kan het zijn dat je een bepaalde smaak wilt namaken, of een bestaande smaak zelfs wilt verbeteren omdat je bijvoorbeeld net wat meer menthol of juist minder wilt.

Benodigdheden bij het maken van e liquid recepten

Een eigen e-liquid maken op basis van e liquid recepten is mogelijk als je veel verschillende smaakstoffen hebt. Van de ene smaakstof heb je bijvoorbeeld maar een klein deel nodig terwijl je van een andere smaakstof wat meer wilt toevoegen, zodat die smaak wat overheersender wordt.

De juiste samenstelling bij een e liquid recept

E liquid recepten zijn er in vele soorten en maten. Elke recept kan net weer anders zijn en daarom is het belangrijk voor jezelf te bepalen wat je belangrijk vindt in de smaak die je uiteindelijk wilt creëren. Test dit daarom in het klein uit, zodat je met kleine hoeveelheden tot de juiste smaak kunt komen.

Vraag het ons voor de juiste keuze!

Heb je vragen of twijfel je bij het kiezen van de optimale keuze ingrediënten aroma’s bij het samenstellen van jouw optimale e-liquid? Vraag het onze klantenservice gerust. Wij hebben door jaren ervaring altijd een advies op maat klaarstaan, voor elk type gebruiker.