Charlie Noble

Charlie Noble e-liquid is een Amerikaans gecreëerd e-liquid merk, welke in Nederland wordt geproduceerd. Deze voordelige e-liquid lijn heeft een groot aanbod in verschillende smaken welke in flesjes van 10ml verkrijgbaar zijn, zowel zonder nicotine als met nicotine. 

Door het relatief hoge VG-gehalte van gemiddeld 80% VG is Charlie Noble een e-liquid die wat dikker is qua vloeistof en daardoor ook een behoorlijke hoeveelheid damp geeft in een e-sigaret.

E-liquid

Bekijk alles (20)

Benieuwd naar alles van Charlie Noble E-liquid?

Bekijk alles (20)

Shake & Vape

Bekijk alles (17)

Benieuwd naar alles van Charlie Noble Shake & Vape?

Bekijk alles (17)

Nic Salt

Welke smaken bevat Charlie Noble?

Het e-liquid merk Charlie Noble bevat een zeer breed scala aan verschillende smaken, welke allemaal gelaagd zijn en daardoor vol van smaak. Zo zijn er typische tabaksmaken binnen de lijn van Charlie Noble, maar ook is er een groot aanbod van verschillende soorten fruitsmaken. Voor vrijwel elke smaak is er een e-liquid te vinden binnen het merk van Charlie Noble. 

Welke e-sigaret is geschikt voor Charlie Noble e-liquid?

Charlie Noble e-liquids zijn wat dikker van structuur doordat het een e-liquid is met 80% VG en 20% PG-verhouding. Door de hoge VG geven de e-liquids van Charlie Noble relatief veel damp. Echter zijn ze daardoor niet voor elke e-sigaret geschikt. 

De minder krachtige e-sigaretten kunnen niet genoeg kracht geven aan de coil, waardoor de dikkere vloeistoffen van Charlie Noble minder goed verdampt worden. Daarom adviseren wij om bij het gebruik van Charlie Noble een e-sigaret met een bijbehorende coil van onder de 1.0 Ohm te gebruiken. Hiermee kun je de e-liquids van Charlie Noble optimaal gebruiken en komen deze het beste tot hun recht. 

Welke smaak van Charlie Noble past bij mij?

Charlie Noble bestaat uit een erg breed smaakpalet, daardoor is het raadzaam goed te bekijken welke smaak het beste bij jou past. Per smaak staat er kort beschreven welke smaakstoffen de e-liquid bevat en waar deze dus naar smaakt volgens de producent. De smaken variëren van zoete tabaksmaken tot stroopwafel en zelfs frisse druiven. Alle Charlie Noble e-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes, maar ook zonder nicotine.

Meer weten over Charlie Noble?

Heb je nog vragen over de e-liquids van Charlie Noble, of heb je een andere vraag omtrent de e-sigaret? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen jou graag verder!