Vaporesso

Het merk Vaporesso is een grote speler op de markt van de e-sigaret, is zeer innovatief en staat garant voor kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

E-sigaret

Bekijk alles (11)

Benieuwd naar alles van Vaporesso E-sigaret?

Bekijk alles (11)

Box Mod

Clearomizer

Coil

Pod

Glaasje

Pods

Wat is Vaporesso?

Vaporesso is een e-sigaretten merk dat in het jaar 2015 is opgestart, met als doel om bij te dragen aan een rookvrije wereld en kwaliteit van leven.
 
Ze hebben vier hele belangrijke pijlers die ze in gedachten houden bij het ontwerpen, bedenken en vernieuwen van bestaande, maar ook nieuwe e-sigaretten:
  • Smaakbeleving
  • GebruikersgemakVeiligheid
  • Stijl en ergonomie
 

Vaporesso in Nederland

Wij kopen al onze Vaporesso producten direct in bij de fabrikant en zijn daarmee ook officieel verkoper van Vaporesso in Nederland. De Vaporesso e-sigaretten zijn daarom allemaal authentiek.
 

Echtheid producten controleren

De echtheid van het product is te controleren op de website van Vaporesso zelf. De code hiervoor wordt in de meeste gevallen geleverd in een envelopje, in de verpakking van de Vaporesso e-sigaret.
 

Welke Vaporesso e-sigaret moet ik kopen?

Vaporesso heeft verschillende soorten e-sigaretten op de markt gebracht, van verschillende niveaus. Om je een indruk te geven, geef ik graag wat voorbeelden van e-sigaretten van het merk Vaporesso:
 

Pod-systemen voor beginners

E-sigaretten voor beginners

  • Vaporesso Drizzle Fit
  • Vaporesso Sky Solo

E-sigaretten voor ervaren vapers

E-sigaretten voor de echte experts

  • Vaporesso SWAG II
  • Vaporesso Revenger X
 

Hoe werkt een Vaporesso e sigaret?

De werking van een e-sigaret is eigenlijk altijd vrijwel hetzelfde, ongeacht van welk merk je deze koopt. Een e sigaret bestaat in ieder geval uit drie belangrijke onderdelen:
  • Batterij of box mod
  • Clearomizer
  • Coil
De batterij of box mod zorgt voor de stroom en de power. Deze stroom vloeit dan richting de clearomizer, waar zowel de e-liquid als de coil in zit. De coil wordt dan verhit en zorgt ervoor dat de vloeistof wordt omgezet in damp.
 

Box Mod of batterij van Vaporesso

Mocht je liever geen complete e-sigaret of Vaporesso kit willen kopen, maar ben je alleen op zoek naar een batterij of box mod, hebben wij deze uiteraard ook in ons assortiment van het merk Vaporesso.
 

Clearomizer bestellen van Vaporesso

Mocht je juist niet op zoek zijn naar een complete e-sigaret of losse box mod, maar wil je juist een losse clearomizer bestellen van het merk Vaporesso. Ook die hebben wij in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan de Vaporesso Cascade Baby clearomizer of Vaporesso NRG SE Mini clearomizer.
 

Vaporesso coils of atomizers

Ben je al in het bezit van een kit of clearomizer en zoek je juist de Vaporesso coils? Dan hebben wij die uiteraard ook in ons assortiment.
 

Wanneer moet ik mijn Vaporesso coil vervangen?

Dit hangt een beetje af van jouw gebruik, maar als leidraad kun je tussen de 1 en 3 weken aanhouden. Je merkt het vanzelf wanneer de smaak vies wordt, of wanneer er bijna geen damp gegenereerd wordt.
 

Vaporesso drip tip

Ben je op zoek naar een mondstuk? We hebben deze niet specifiek van het merk Vaporesso, maar mondstukken en drip tips zijn universeel. Belangrijk om te weten is daarom of jouw driptip een 510 of 810 aansluiting moet hebben. Als je dit weet, kun je uit vele verschillende soorten, materialen, maten en kleuren kiezen. 
 

Hoe moet ik mijn e-sigaret van Vaporesso instellen?

De bediening van elke e-sigaret kan weer behoorlijk verschil. Aanzetten doe je in ieder geval meestal door vijf keer (snel achter elkaar) op de vuurknop te klikken. Uitzetten doe je op dezelfde manier.
 
En meestal, indien je Vaporesso e-sigaret een menu heeft, kun je door drie keer (snel achter elkaar) op de vuurknop te drukken in het menu komen.
 

Vaporesso handleiding

Mocht je zeker willen weten, dan zit er uiteraard bij de e-sigaret een uitgebreide handleiding. Een verkorte versie hiervan kun je daarnaast altijd vinden op onze website, bij elk product, onderaan de pagina.
 

Meer weten over het merk Vaporesso?

Zijn nog niet al jouw vragen beantwoord en wil je meer weten over het merk Vaporesso en zijn e-sigaretten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice! Wij helpen je graag verder met al je vragen rondom de e-sigaret.