Vapor kopen

Een vapor kopen bij SmokeSmarter is zeer eenvoudig. SmokeSmarter biedt een ruim en divers assortiment van verschillende e-sigaretten. Kom je er niet helemaal uit met het maken van de juiste keuze? Raadpleeg dan onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!

Beginnen met de elektronische sigaret

Wanneer je geheel nieuw bent met e-roken en je je eerste vapor wilt aanschaffen kan het lastig zijn de juiste keuze te maken. Veel beginnende e-rokers kiezen voor een instapmodel. De Justfog Q16 en de Migo behoren tot de best verkochte modellen voor beginnende e-rokers. 

Een Boxmod als Vapor 

Boxmod zijn geavanceerde modellen. Dit type e-sigaret is krachtiger in vergelijking met reguliere e-sigaretten. Veel boxmods maken gebruiken van externe 18650 batterijen. Deze dienen los aangeschaft te worden. Daarnaast beschikt een boxmod over verschillende mogelijkheden:

Instellen van wattage

Het instellen van het wattage geeft je de mogelijkheid om zelf te bepalen hoeveel damp je genereert. Hoe hoger het gekozen wattage, des te meer damp. Hierbij dien je er wel op te letten of de coil geschikt is voor de gewenste wattages.

Vapor en onderdelen kopen

Wanneer je een nieuwe vapor wilt kopen heb je ook de mogelijkheid om zelf te kiezen voor een clearomizer. Dit is de tank waarin de e-liquid wordt verdampt.

Daarnaast kun je zelf kiezen voor de verdampers/coils die zorgen voor de verdamping van de vloeistof in de clearomizer. Coils zijn verkrijgbaar in verschillende ohm waardes. De ohm waarde staat voor de elektrische weerstand. Makkelijk uitgelegd: hoe lager de Ohm waarde, hoe lager de weerstand, en des te meer damp er gegenereerd wordt.

Meer weten over een vapor kopen?

Op onze website bekijk je het veelzijdige aanbod met vapors. Heb je eerst nog vragen over een van onze producten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!