Supersmoker

Ben je op zoek naar een supersmoker of wil je er graag meer over weten? Wij van SmokeSmarter vertellen je er graag alles over.

De supersmoker is een ander woord voor e-sigaret, voluit ook wel elektronische sigaret genoemd. Een e-sigaret bestaat in principe altijd uit een batterij en een clearomizer (de tank waar je de vloeistof in doet). In de clearomizer zelf zit dan nog een onderdeeltje, wat ook wel coil wordt genoemd. Dit onderdeeltje zorgt ervoor dat de vloeistof wordt omgezet in damp, zodat je er een hijsje van kunt nemen.
De vloeistof die in een supersmoker of e-sigaret gaat, wordt binnen de wereld van dampen ook e-liquid genoemd. E-liquid is bij SmokeSmarter verkrijgbaar in meer dan 500 smaken. Ze zijn er met verschillende nicotinegehaltes, maar ook zijn ze als nicotinevrije variant verkrijgbaar.

Welke supersmoker moet ik kopen?

We hebben veel verschillende soorten supersmokers in ons assortiment en welke het meest geschikt is voor jou, is afhankelijk van een aantal factoren.

Je wensen, eisen en budget zijn uiteraard van belang, maar ook is je manier van inhaleren belangrijk. Als je namelijk van mond tot long (mouth to lung) inhaleert, is het verstandig om voor een supersmoker te gaan die gebruik maakt van redelijk ‘makke’ coils. Als je direct over je longen inhaleert (direct lung) is het weer van belang om voor wat ‘krachtigere’ coils te gaan.

Ik ben een beginner! En nu?

Als je een beginner bent, is het verstandig om voor een supersmoker te gaan, waarmee je van mond tot long (mouth to lung) kunt inhaleren. Dit komt namelijk het meeste in de buurt van analoog roken.

Meer weten over de supersmoker?

Weet je nog niet zeker welke supersmoker het beste bij jou past? Of heb je andere vragen met betrekking tot de elektronische sigaret? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Zij helpen jou graag verder!