Stoppen met roken

Wanneer je wilt stoppen met roken zeggen veel mensen dat je gewoon de sigaret links moet laten liggen. Helaas is stoppen met roken makkelijker gezegd dan gedaan.

Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende alternatieven en oplossingen op de markt om het stoppen met roken te bevorderen. Zo zijn er nicotinepleisters beschikbaar; kauwgum die nicotine bevatten en zelfs medicijnen die dit proces kunnen versnellen.

Echter is er ook een alternatief beschikbaar die veel weg heeft van het roken van een sigaret. Dit is namelijk de elektrische sigaret, die in plaats van het verbranden van tabaksbladeren een damp produceert die geïnhaleerd kan worden.

Waarom stoppen met roken?

Zoals iedereen die rookt of gerookt heeft, weet dat het roken van tabak erg verslavend is en dit komt voornamelijk door de stof nicotine die aanwezig is in tabak.

 De stof nicotine is een verslavende stof die ervoor zorgt dat je na het roken van een sigaret na een korte tijd weer zin hebt om een sigaret te roken. De ban om te stoppen met roken is te doorbreken door gebruik te maken van een elektrische sigaret. Een elektrische sigaret maakt namelijk gebruik van een e-liquid die verkrijgbaar is met of zelfs zonder nicotine.

Voordelen van het stoppen met roken door een e-sigaret

Een elektrische sigaret is een alternatief van een sigaret die verschillende voordelen met zich mee brengt.

Waaronder:
  • Nicotine waardes: De e-liquids die beschikbaar zijn komen in verschillende nicotine waardes, hierdoor is er voor ieder wat wils beschikbaar.
  • Verschillende smaken: Tegenwoordig zijn er ontzettend veel smaken te verkrijgen, wij van SmokeSmarter hebben inmiddels meer dan 400 smaken in het assortiment zitten.
  • Keuze uit verschillende inhalatie mogelijkheden: Door de diversiteit van modellen zijn er ook verschillende inhalaties mogelijk. Zo kan er direct geïnhaleerd (DL) als vacuüm in de mond en daarna in de longen geïnhaleerd worden (MTL).

Meer weten over het stoppen met roken?

Wil je meer informatie over het kopen van een elektrische sigaret of vragen over andere producten in het assortiment van smokesmarter? Stel ze dan gerust aan onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met al je vragen!