Halo e-liquid

Halo e-liquid is een e-liquid merk uit de Verenigde Staten van Amerika. Om precies te zijn is het bedrijf gevestigd in Florida. Al vanaf het ontstaan van de branche van elektronische sigaretten en toebehoren is Halo actief in deze markt. De producten van Halo e-liquid worden over de hele wereld verkocht. Naast vloeistoffen heeft dit merk ook nog een aantal hardware producten toegevoegd aan het assortiment.

De producten van Halo

Alle e-liquids van het merk Halo hebben een inhoud van tien milliliter. Dit is sinds de tabakswetgeving welke ook van toepassingen is op elektronische sigaretten, vloeistoffen en toebehoren, verplicht. Hiermee voldoen dus alle producten van Halo aan de laatste wetgeving. De ingrediënten die door Halo gebruikt worden in de e-liquids, zijn allen gecertificeerd en afkomstig uit de farmaceutische industrie. De smaakstoffen zijn eveneens gecertificeerd en goedgekeurd door de FDA. De e-liquids worden daarnaast geproduceerd in een steriele omgeving, door opgeleide chemici.

PG en VG van Halo e-liquid

De vloeistoffen van Halo hebben een PG/VG-verhouding van 70% PG en 30% VG. Hiermee zijn ze geschikt voor vrijwel alle clearomizers uit ons assortiment. De producten zijn hiermee wel direct niet geschikt voor mensen met een overgevoeligheid voor de stof PG. Deze herken je doordat je hier een droge mond van kan krijgen, wat gevolgd kan worden door blaasjes in de mond en keel. Mocht dit het geval zijn stop dan direct met het dampen van PG houdende e-liquids om erger te voorkomen.

Meer weten over Halo e-liquid?

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen? Dat kan natuurlijk. Bij SmokeSmarter staan we altijd voor je klaar om je vragen met betrekking tot Halo e-liquid, andere vloeistoffen of elektronische sigaretten en toebehoren te beantwoorden. Je kunt contact met onze klantenservice opnemen van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 22:00 uur. We staan je dan te woord via chat, WhatsApp of mail!