Gestopt met roken

Ben je gestopt met roken door de e-sigaret? Of wil je graag stoppen met roken? Dan ben je bij SmokeSmarter aan het goede adres. We hebben verschillende soorten e-sigaretten in ons assortiment, waaronder ook e-sigaretten voor beginners.
Justfog Q-Easy 3
Justfog Q-Easy 3
Beginner
Eleaf iStick Trim
Eleaf iStick Trim
Ervaren
Eleaf iStick Pico 25
Eleaf iStick Pico 25
Ervaren
Vaporesso Luxe Nano
Vaporesso Luxe Nano
Ervaren
Justfog Q16
Justfog Q16
Beginner
SMOK Stick V8 Baby
SMOK Stick V8 Baby
Beginner
Eleaf Basal
Eleaf Basal
Ervaren
SMOK Priv M17
SMOK Priv M17
Beginner
Eleaf iJust 3
Eleaf iJust 3
Beginner
Vaporesso Switcher
Vaporesso Switcher
Expert

De e-sigaret kort uitgelegd

De e-sigaret bestaat heel simpel gezegd uit een batterij, met daar bovenop een tankje (ook wel clearomizer genoemd). In dat tankje gaat de vloeistof (ook wel e-liquid genoemd) en ook zit er een verdampertje in (ook wel coil genoemd).

De batterij zorgt ervoor dat de coil wordt verhit. De coil zorgt er dan weer voor dat de e-liquid omgezet wordt in damp. De coil is dan ook een onderdeel wat slijt en wat zo nu en dan vervangen dient te worden.

De e-liquid in een e-sigaret kun je helemaal zelf kiezen. Zo hebben we alle e-liquids zonder nicotine, maar ook met nicotine in verschillende gehaltes. Zo kun je eventueel in stappen de nicotine afbouwen. Ook hebben we e-liquids in verschillende smaken.

De e-sigaret voor beginners

Als je wilt stoppen met roken en beginnen met dampen, hebben wij verschillende e-sigaretten in ons assortiment voor beginners. Deze e-sigaretten zitten eenvoudig in elkaar en daarnaast hoef je er vaak weinig aan in te stellen. Ook maken dit soort e-sigaretten geen gebruik van een knopje. Het is daarom een kwestie van je mond aan het apparaat zetten en inhaleren.

Voorbeelden van dit soort e-sigaretten zijn de Migo, de Justfog Minifit en de SMOK Infinix. Belangrijk om te weten is dat bij deze e-sigaretten de pod zo nu en dan vervangen dient te worden. Dit is het onderdeel waar de vloeistof in gaat of in zit.

Gestopt met roken, maar toch meer weten?

Ben je al gestopt met roken, maar wil je toch graag meer weten over de e-sigaret?
Neem dan even contact op met onze klantenservice. Zij helpen jou graag verder met al jouw vragen!