Gestopt met roken

Ben je gestopt met roken door de e-sigaret? Of wil je graag stoppen met roken? Dan ben je bij SmokeSmarter aan het goede adres. We hebben verschillende soorten e-sigaretten in ons assortiment, waaronder ook e-sigaretten voor beginners.

De e-sigaret kort uitgelegd

De e-sigaret bestaat heel simpel gezegd uit een batterij, met daar bovenop een tankje (ook wel clearomizer genoemd). In dat tankje gaat de vloeistof (ook wel e-liquid genoemd) en ook zit er een verdampertje in (ook wel coil genoemd).

De batterij zorgt ervoor dat de coil wordt verhit. De coil zorgt er dan weer voor dat de e-liquid omgezet wordt in damp. De coil is dan ook een onderdeel wat slijt en wat zo nu en dan vervangen dient te worden.

De e-liquid in een e-sigaret kun je helemaal zelf kiezen. Zo hebben we alle e-liquids zonder nicotine, maar ook met nicotine in verschillende gehaltes. Zo kun je eventueel in stappen de nicotine afbouwen. Ook hebben we e-liquids in verschillende smaken.

De e-sigaret voor beginners

Als je wilt stoppen met roken en beginnen met dampen, hebben wij verschillende e-sigaretten in ons assortiment voor beginners. Deze e-sigaretten zitten eenvoudig in elkaar en daarnaast hoef je er vaak weinig aan in te stellen. Ook maken dit soort e-sigaretten geen gebruik van een knopje. Het is daarom een kwestie van je mond aan het apparaat zetten en inhaleren.

Belangrijk om te weten is dat bij onze pod-systeem e-sigaretten de pod zo nu en dan vervangen dient te worden. Dit is het onderdeel waar de vloeistof in gaat of in zit.

Gestopt met roken, maar toch meer weten?

Ben je al gestopt met roken, maar wil je toch graag meer weten over de e-sigaret?
Neem dan even contact op met onze klantenservice. Zij helpen jou graag verder met al jouw vragen!