Esigaret

Een esigaret is een alternatief, welke dient om een behoefte minder schadelijk te vervullen. Of om deze behoefte volledig af te bouwen en te stoppen met de analoge sigaret. Een esigaret is er in vele soorten en maten. Voor elk type gebruiker hebben wij bij SmokeSmarter een geschikt type.

Of je nu een intensieve gebruiker bent of een recreatieve gebruiker. Niet alleen voor welk type gebruiker je bent, maar ook qua hoe je zou willen dat het er visueel uit ziet hebben we verschillende modellen van de esigaret beschikbaar. Zo zijn er esigaretten in een penvorm, maar ook wat grotere types welke op een klein doosje lijken, de zogenaamde box mods. Daarnaast is een esigaret vaak in meerdere kleuren beschikaar, zodat het ook visueel bij je past.

Waar bestaat een esigaret uit?

Een esigaret heeft verschillende onderdelen. In de regel gaat het hier om een batterij of een onderdeel waarin een batterij intern zit. Daar boven op zit een clearomizer, wat het reservoir is waarin de e-liquid geplaatst dient te worden.

Binnen in deze clearomizer zit een coil. Dit is het verdampingselement van de esigaret. De coil wordt gevoed door kracht vanuit de batterij, waardoor de e-liquid in de clearomizer verdampt kan worden. Hoe krachtig deze e-liquid verdampt wordt in de esigaret is afhankelijk van de weerstand van de coil en de kracht die vanuit de batterij geleverd wordt. Tot slot heeft een esigaret een mondstuk, vanuit waar geïnhaleerd kan worden.

Welke esigaret moet ik kopen?

Stel om te beginnen bij het kiezen van de juiste esigaret een aantal dingen vast. Wat zijn je wensen en welk budget heb je hier voor over? In de regel is een esigaret voordeliger, echter hangt dit af van wat je precies zou willen en hoe geavanceerd je wilt dat een esigaret moet zijn. Door het grote aanbod kan het een lastige keuze zijn.

Vraag daarom gerust bij onze klantenservice of zij een advies op maat kunnen geven, zodat je altijd de meest geschikte esigaret koopt.