Leeftijdscontrole

Om onze website te bezoeken moet je minimaal 18 jaar of ouder zijn.

Elektronische sigaret kopen

Wat is een elektronische sigaret en waarom zou u dit als alternatief kunnen zien? Deze vragen zullen we in onderstaande tekst toelichten. Hierdoor is het maken van de juiste keuze vereenvoudigd.

Waarom een elektronische sigaret kopen?

De elektronische sigaret is een nieuw hulpmiddel bij het stoppen met roken of biedt een alternatief voor het roken van reguliere sigaretten. De apparaten, die allen volgens hetzelfde principe werken, zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar. Binnenin de e-smoker wordt een vloeistof verdampt. Deze damp kan vervolgens door de gebruiker worden geïnhaleerd. De damp kan wel nicotine bevatten, maar niet de schadelijke stoffen van tabak zoals teer en koolstofmonoxide. Of een elektronsiche sigaret nicotine bevat is een keuze van de gebruiker, al onze liquids zijn uiteraard ook verkrijgbaar in 0mg varianten. 

Een elektronische sigaret kopen is eenvoudig, na aankoop ontvangt u hem al de volgende dag. We raden altijd aan eerst de handleiding goed door te nemen, of een van onze instructiefilmpjes te bekijken. Na de liquid in de cartridge of clearomizer te hebben geplaats en het apparaat te hebben opgeladen, kan men beginnen met de elektronische sigaret. Het merendeel van de elektronische sigaretten begint met verdampen wanneer een knopje op de bovenzijde wordt ingedrukt. Men kan dan tegelijkertijd het knopje indrukken en aan het mondstuk hijsen. De eRoll en iKit hebben een automatische batterij, hierdoor hoeft er geen knopje ingedrukt te worden tijdens inhalatie, maar zal de elektronische sigaret automatisch geactiveerd worden wanneer men via het mondstuk inhaleert.

Elektronische sigaret kopen

De voordelen van de elektronische sigaret op een rijtje:

  • Door het ontbreken van teer en koolstofmonoxide zijn de meest schadelijke stoffen niet aanwezig
  • De damp laat geen blijvende geur achter op kleren of lichaam
  • Elektronisch roken is op de lange termijn vele malen goedkoper dan regulier roken
  • Dampen mag op de meeste plaatsen binnenshuis

De elektronische sigaretten van Smokesmarter.nl 

In onze webwinkel bieden wij elektronische sigaretten aan van de hoogste kwaliteit. Wij hebben gekozen voor enkel merkproducten om altijd de beste kwaliteit te garanderen. Kijk bij onze categorie om een geschikt model voor u te vinden. Vindt u het design of de dampbelevening belangrijker? Wij bieden voor elk type roker een geschikte elektronische sigaret, van recreatief gebruiker tot de verstokte roker.

Alles wat u moet weten over de vloeistof voor een elektronische sigaret

PG versus VG:
Een vloeistof voor de elektronische sigaret bestaat voornamelijk uit de ingrediënten PG, VG en eventueel nicotine. Voor veel mensen zullen deze stoffen onbekend zijn, het zijn echter stoffen die in het dagelijks leven veel gebruikt en zelfs geconsumeerd worden. Ze hebben beide vele toepassingen. PG wordt vaak gebruikt in rookmachine's en VG is bijvoorbeeld in producten als snoep te vinden. Enkele van onze liquids staan hieronder met de bijbehorende PG/VG verhouding:
Dekang: 80/20 PG/VG
Joyetech: 65/35 PG/VG
Diamond Flavours: 70/30 PG/VG
Virgin Vapor: 50/50 & 0/100 PG/VG 
Halo: onbekende PG/VG 

Wat is de invloed van PG en VG voor de elektronische sigaret?

In de regel kunt u het zo zien: PG zorgt voor throat hit (kenmerkende gevoel in de keel bij het reguliere roken) en voor smaak. Hier tegenover staat VG, wat zorgt voor meer damp, maar minder throat hit. Welke samenstelling het beste is, dat is erg persoonlijk. De liquids die te koop zijn op SmokeSmarter zijn allemaal erg populair, het is echter een kwestie van prioriteit welke verhouding en smaak voor de gebruiker optimaal is. Bij een elektronische sigaret kopen is het ook noodzakelijk om te kiezen voor een van de e-liquids, zonder deze e-liquids kunt u de producten nog niet gebruiken.

De vloeistof die in de elektronische sigaret wordt geplaats worden e-liquids of e-vloeistoffen genoemd. De vloeistof bestaat voor een deel uit PG (Propyleen Glycol) en VG (Vegetable Glycerine). VG zorgt voor de damp die wordt ontwikkeld. VG is een natuurlijke zoetstof die wordt toegevoegd om smaak aan de vloeistof mee te geven. SmokeSmarter.nl biedt e-liquids aan in meer dan 100 smaken. Er is dus voor iedereen een smaak te vinden die bij hem of haar past. Aangezien kwaliteit hoog bij ons in het vaandel staat bieden wij enkel en alleen vloeistoffen aan van de premium merken Joyetech, Dekang, Halo, Virgin Vapor en Diamond Flavours. Bent u nog niet helemaal zeker welke smaak het beste bij u past? Koop dan de 5 ml probeerverpakkingen en test aan welke smaken u de voorkeur geeft. Uiteraard kunt voor uw persoonlijke smaak ook advies aan ons vragen, voor vrijwel alle smaken hebben wij een alternatief. Voor additionele vragen zoals een elektronische sigaret kopen kunt u contact met ons opnemen door uw vraag te stellen in het live-chat venster rechtsonder of via de telefoon. 

eliquids kopen

 

Hier ziet u een van best verkochte elektronische sigaret: de eRoll van Joyetech: