Elektronische sigaret kopen

De elektronische sigaret kopen doe je bij SmokeSmarter. Wij hebben namelijk verschillende soorten elektronische sigaretten in ons assortiment en de keuze is daardoor dan ook reuze.

Elektronische sigaret kopen voor beginners

Als je een beginner bent en wilt overstappen op de elektronische sigaret, is het handig om te weten wat je het beste kunt kopen. Het is handig als je eerste elektronische sigaret simpel is in gebruik, en niet al teveel poespas heeft. Ook dit soort elektronische sigaretten hebben wij in ons assortiment.

Deze elektronische sigaretten maken geen gebruik van een knopje, maar werken met een automatische batterij. Ook hoef je geen losse coils (het onderdeeltje wat de vloeistof omzet in damp) te vervangen, maar kun je de (hervulbare of niet hervulbare) pod in zijn geheel vervangen.

Elektronische sigaret kopen voor gevorderden

Ook hebben wij elektronische sigaretten die iets geavanceerder in gebruik zijn. Dit betekent vaak dat je allerlei dingen zelf kunt instellen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om op temperature control te dampen, of om op een bepaald wattage te dampen.

Ook is vaak de meegeleverde clearomizer instelbaar en kun je bijvoorbeeld zelf de luchttoevoer regelen. Daarnaast zijn voor dit soort elektronische sigaretten allerlei soorten coils beschikbaar. Van normale kanthal coils tot coils van titanium of stainless steel.

Meer weten de elektronische sigaret kopen? 

Heb je bepaalde wensen en eisen bij het kopen van een elektronische sigaret, maar weet je nog steeds niet welke je dan het beste kunt nemen? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice.
Zij hebben de kennis en kunde om de juiste elektronische sigaret te adviseren die het beste past bij jouw wensen en eisen (en uiteraard ook binnen jouw budget).