E liquid goedkoop

SmokeSmarter heeft in haar assortiment allerlei soorten e liquid, van goedkoop tot een wat duurder segment. 

Goedkope liquid of dure liquid? Wat is beter?

Het is een beetje wat je zelf belangrijk vindt..

Het prijsverschil zit hem bijvoorbeeld in de grond- en smaakstoffen die zijn gebruikt in een e liquid. Dit wil niet zeggen dat goedkope e liquids slecht zijn, want zij voldoen nog steeds aan de strenge eisen die in Europa en Nederland zijn vastgesteld.

Verschil in e-liquid is te proeven

Het is daarentegen waarschijnlijk wel te proeven. Je kunt het vergelijken met een stukje vlees van de slager, of van de supermarkt; beide lekker! Maar het een is vaak van net wat betere kwaliteit, wat je ook terug zult proeven.

Geen recept maakt e liquid ook goedkoop

Daarnaast kost ook het bedenken van een recept vaak tijd, waar je uiteraard aan meebetaald. Simpele en platte e liquid smaken, waarvoor eigenlijk geen recept wordt gebruikt, zijn daarom goedkoop.

Bij andere e-liquids is er veel tijd gestoken in het creëren van de perfecte smaak, met de perfecte gelaagdheid en daar betaal je om die reden wat meer voor. Bij sommige merken wordt er daarnaast ook nog eens gebruik gemaakt van organische smaakstoffen. Ook daar hangt een wat duurder prijskaartje aan.

Goedkope e liquid of duurdere e liquid nemen? 

Dit hangt een beetje van jezelf af. Wil je jezelf een keer verwennen met een lekkere en bijzondere smaak? Dan kun je voor een wat duurdere e liquid gaan.

Ook zijn er genoeg e liquids die tussen het goedkope en dure segment vallen. Niet duur, maar dit soort lijnen hebben geen simpele platte e-liquids, maar juist e-liquids die uit verschillende smaken en mixen bestaan.

Goedkoopste e liquid

Gebruik je de e-sigaret vooral omdat het veel goedkoper is dan analoog roken en wil je het ook zo goedkoop mogelijk houden? Dan kun je gaan voor een van onze goedkoopste merken.

Nog goedkoper e liquid kopen

Weet je dat je bij ons vanaf 20 euro geen verzendkosten betaald? Als je dus bijvoorbeeld wat grotere hoeveelheden e liquid koopt in één aankoop, kun je verzendkosten besparen.

Meer weten over goedkope of duurdere e liquids?

Heb je nog meer vragen over goedkope en dure e liquids? Stel ze dan gerust aan onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met al je vragen!