E liquid goedkoop

SmokeSmarter heeft in haar assortiment allerlei soorten e liquid, van goedkoop tot een wat duurder segment.

Het prijsverschil zit hem bijvoorbeeld in de grond- en smaakstoffen die zijn gebruikt in een e liquid. Dit wil niet zeggen dat goedkope e liquids slecht zijn, want zij voldoen nog steeds aan de strenge eisen die in Europa en Nederland zijn vastgesteld. Het is daarentegen waarschijnlijk wel te proeven. Je kunt het vergelijken met een stukje vlees van de slager, of van de supermarkt; beide lekker! Maar het een is vaak van net wat betere kwaliteit, wat je ook terug zult proeven.
PG/VG 50/50
Coil > 1.0Ω
Blue Raspberry - Cirkus The Authentics
E-liquid • Framboos
PG/VG 50/50
Coil > 1.0Ω
Virginia Tobacco - German Flavours
E-liquid • Tabak
PG/VG 50/50
Coil > 1.0Ω
Grüner Apfel - German Flavours
E-liquid • Appel
PG/VG 50/50
Coil > 1.0Ω
Kirsch Banane - German Flavours
E-liquid • Banaan, Kers
PG/VG 50/50
Coil > 1.0Ω
Limette - German Flavours
E-liquid • Limoen
PG/VG 50/50
Coil > 1.0Ω
Menthol - German Flavours
E-liquid • Menthol
PG/VG 50/50
Coil > 1.0Ω
Breezy Blue - German Flavours
E-liquid • Bosbes, Menthol
PG/VG 50/50
Coil > 1.0Ω
Lemon Zombie - German Flavours
E-liquid • Citrus, Frisdrank, Menthol, Zwarte bes
PG/VG 50/50
Coil > 1.0Ω
Vanille Tahiti - German Flavours
E-liquid • Vanille
PG/VG 50/50
Coil > 1.0Ω
Erdbeer - German Flavours
E-liquid • Aardbei

Geen recept maakt e liquid ook goedkoop

Daarnaast kost ook het bedenken van een recept vaak tijd, waar je uiteraard aan meebetaald. Simpele en platte e liquid smaken, waarvoor eigenlijk geen recept wordt gebruikt, zijn daarom goedkoop. Denk hierbij aan de platte smaken van bijvoorbeeld Dking en Millers Juice.

Bij e liquids van bijvoorbeeld Cosmic Fog, Halo of Virgin Vapor is veel tijd gestoken in het creëren van de perfecte smaak, met de perfecte gelaagdheid en daar betaal je om die reden wat meer voor. Bij Virgin Vapor wordt er daarnaast ook nog eens gebruik gemaakt van organische smaakstoffen. Ook daar hangt een wat duurder prijskaartje aan.

Goedkope of duurdere e liquid nemen? 

Dit hangt een beetje van jezelf af. Wil je jezelf een keer verwennen met een lekkere en bijzondere smaak? Dan kun je voor een wat duurdere e liquid gaan van bijvoorbeeld Halo. Gebruik je de e-sigaret vooral omdat het veel goedkoper is dan analoog roken en wil je het ook zo goedkoop mogelijk houden? Dan kun je juist gaan voor bijvoorbeeld Dking.

Ook zijn er genoeg e liquids die tussen het goedkope en dure segment vallen. Denk bijvoorbeeld aan de premium merken Charlie Noble en DVTCH. Niet duur, maar deze lijn heeft geen simpele platte e-liquids, maar juist e-liquids die uit verschillende smaken en mixen bestaan.

Meer weten over goedkope of duurdere e liquids?

Heb je nog meer vragen over goedkope en dure e liquids? Stel ze dan gerust aan onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met al je vragen!