Corona en de e-sigaret

Corona is een virus die in december 2019 werd ontdekt en die veel impact heeft op je longen. Lees in dit artikel hoe je de e-sigaret het beste kunt gebruiken in deze tijden.

Want wat is het coronavirus nu precies?

De officiële afkorting van het coronavirus is COVID-19, wat staat voor Corona Virus Disease 2019, maar wat ook SARS-CoV-2 wordt genoemd, ofwel: SARS-virus nummer twee. Op 11 maart 2020 heeft de World Health Organization het officieel uitgeroepen tot een pandemie. Dit betekent dat het nieuwe virus zich wereldwijd heeft verspreid over meerdere landen en zware klachten veroorzaakt.

Coronavirus is een nieuwe ziekte

Omdat het een nieuwe ziekte betreft, is er nog weinig over bekend. Kennis wordt daarom naarmate de tijd verstrekt pas opgedaan. Wel is het zeer waarschijnlijk dat het virus wordt overgebracht door kleine druppels die door iemand wordt uitgehoest en in de luchtwegen van iemand anders terechtkomen.

Wat zijn de symptomen van corona?

Het coronavirus lijkt op een zware griep, al heeft het vooral betrekking op je luchtwegen.
De symptomen zijn daarom onder andere:

Wat moet ik met mijn e-sigaret doen?

Zoals hierboven al te lezen is, tast het coronavirus vooral je longen aan.
Het is daarom van groot belang om hygiënisch om te gaan met je e-sigaret.

Tips over het hygiënisch gebruik van de e-sigaret!

Omdat het natuurlijk noodzakelijk is om ook uiterst hygiënisch om te gaan met je e-sigaret, om eventuele besmetting of verspreiding van het coronavirus te voorkomen, hebben we een aantal tips op een rijtje gezet:

Veiligheidswaarschuwing

De volgende waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende varianten van onze producten: Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers.

Onze producten zijn niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Onze producten zijn een alternatief voor het roken van tabak.
SMOK SCAR-18 (2ml)
SMOK SCAR-18 (2ml)
Ervaren
Eleaf iStick S80
Eleaf iStick S80
Beginner
Migo Kwiq (wegwerp)
Migo Kwiq (wegwerp)
Beginner
Vaporesso SWAG II
Vaporesso SWAG II
Expert
SMOK Stick V8 (EU)
SMOK Stick V8 (EU)
Beginner
Geekvape Aegis Mini
Geekvape Aegis Mini
Ervaren
Joyetech Exceed X
Joyetech Exceed X
Beginner
Eleaf iStick T80 (2ml)
Eleaf iStick T80 (2ml)
Beginner
Eleaf iStick Amnis
Eleaf iStick Amnis
Beginner
Aspire Zelos 2.0
Aspire Zelos 2.0
Ervaren